icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Haziran 2024 #21 Almaktan kastın izin kağıdı alıp çıkmak ise müdüriyette muhtemelen anne veya babanı ararlar.
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 2 Haziran 2024 #22 İsmail Evece dedi: Hocam bu forum da 18 yaş altı çözümler üreten birçok kullanıcı var(bende dahil), yaş sınırı olmamalıdır. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra aklıma geldi. Gerçekten 18 yaş altı canavar gibi çocuklar var. Fakat bir çoğu bilgisiz.
İsmail Evece dedi: Hocam bu forum da 18 yaş altı çözümler üreten birçok kullanıcı var(bende dahil), yaş sınırı olmamalıdır. Genişletmek için tıkla... Yazdıktan sonra aklıma geldi. Gerçekten 18 yaş altı canavar gibi çocuklar var. Fakat bir çoğu bilgisiz.
Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 8.000 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 2 Haziran 2024 #23 Caped dedi: Adamlar arınma gecesi mi yapsın hacı forumda adam kalmaz öyle olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam tam da LGS konuları açııkken harbiden katliam olur burada.
Caped dedi: Adamlar arınma gecesi mi yapsın hacı forumda adam kalmaz öyle olsa. Genişletmek için tıkla... Hocam tam da LGS konuları açııkken harbiden katliam olur burada.
intikk Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.710 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Türkiye, Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #24 777608 dedi: Bana göre çok yanlış bir durum. En az 18 olmalı, kimlik ile teyit edilmeli. Genişletmek için tıkla... Öyle ölmez füze at.
777608 dedi: Bana göre çok yanlış bir durum. En az 18 olmalı, kimlik ile teyit edilmeli. Genişletmek için tıkla... Öyle ölmez füze at.
ENESS1250 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 127 Çözümler 2 2 Haziran 2024 #25 icasilverballers dedi: Almaktan kastın izin kağıdı alıp çıkmak ise müdüriyette muhtemelen anne veya babanı ararlar. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
icasilverballers dedi: Almaktan kastın izin kağıdı alıp çıkmak ise müdüriyette muhtemelen anne veya babanı ararlar. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #26 777608 dedi: Yazdıktan sonra aklıma geldi. Gerçekten 18 yaş altı canavar gibi çocuklar var. Fakat bir çoğu bilgisiz. Genişletmek için tıkla... Çözüm yok ve mesaj sayısı fazla ise o zaman şüphe verici bir durum.
777608 dedi: Yazdıktan sonra aklıma geldi. Gerçekten 18 yaş altı canavar gibi çocuklar var. Fakat bir çoğu bilgisiz. Genişletmek için tıkla... Çözüm yok ve mesaj sayısı fazla ise o zaman şüphe verici bir durum.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.171 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #27 ENESS1250 dedi: @barisakarsu @Einstein İzin kağıdıyla alacaktı beni çok pardon. Genişletmek için tıkla... Alabilir çok rahat. Kendimden biliyorum. Kuzenimi alıyordum okuldan geçen sene.
ENESS1250 dedi: @barisakarsu @Einstein İzin kağıdıyla alacaktı beni çok pardon. Genişletmek için tıkla... Alabilir çok rahat. Kendimden biliyorum. Kuzenimi alıyordum okuldan geçen sene.
ENESS1250 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 127 Çözümler 2 2 Haziran 2024 #28 barisakarsu dedi: Alabilir çok rahat. Kendimden biliyorum. Kuzenimi alıyordum okuldan geçen sene. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler İsmail Evece dedi: Çözüm yok ve mesaj sayısı fazla ise o zaman şüphe verici bir durum. Genişletmek için tıkla... Bende onlar yok ben kendi konularımda kalırım Full.
barisakarsu dedi: Alabilir çok rahat. Kendimden biliyorum. Kuzenimi alıyordum okuldan geçen sene. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler İsmail Evece dedi: Çözüm yok ve mesaj sayısı fazla ise o zaman şüphe verici bir durum. Genişletmek için tıkla... Bende onlar yok ben kendi konularımda kalırım Full.
icasilverballers Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.965 Çözümler 4 Yer İstanbul 2 Haziran 2024 #29 777608 dedi: Foruma 18 yaş altı üye almak yasak değil mi? Moderatör ekipleri? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
777608 dedi: Foruma 18 yaş altı üye almak yasak değil mi? Moderatör ekipleri? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!)
7 777608 Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 2.282 Çözümler 8 2 Haziran 2024 #30 icasilverballers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!) Genişletmek için tıkla... Buna/bunlara Gülen insan isterse 30 yaşında olsun, ciddiye alınmaz la
icasilverballers dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et (!) Genişletmek için tıkla... Buna/bunlara Gülen insan isterse 30 yaşında olsun, ciddiye alınmaz la