uHiper Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 211 Daha fazla Sistem Özellikleri 32GB RAM 3600mhz GIGABYTE RTX 3060 i7-12700KF B660M-E Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #11 Sarp Kaya dedi: Eve tebligat kağıdı gönderiliyor bunu biliyorum. Adresi komşumun adresini verebiliyor muyum yoksa sistemde kayıtlı olan ev adresime mi gönderiliyor? Genişletmek için tıkla... Hocam zorlamayın ailenizin de bilmesinde yarar var , her ne kadarda ilk başta kızsalar yanında olacaklardır.
Sarp Kaya dedi: Eve tebligat kağıdı gönderiliyor bunu biliyorum. Adresi komşumun adresini verebiliyor muyum yoksa sistemde kayıtlı olan ev adresime mi gönderiliyor? Genişletmek için tıkla... Hocam zorlamayın ailenizin de bilmesinde yarar var , her ne kadarda ilk başta kızsalar yanında olacaklardır.
Aurora1 Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 5.012 Çözümler 23 Yer Güney Kore 22 Mart 2023 #12 uHiper dedi: Hocam zorlamayın ailenizin de bilmesinde yarar var , her ne kadarda ilk başta kızsalar yanında olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum,kendi başınıza gitseniz bile eninde sonunda ailenize gidecek bunun haberi.
uHiper dedi: Hocam zorlamayın ailenizin de bilmesinde yarar var , her ne kadarda ilk başta kızsalar yanında olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum,kendi başınıza gitseniz bile eninde sonunda ailenize gidecek bunun haberi.
Marmelatseven Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 22 Mart 2023 #13 Hocam muhtemelen ailenizden gizli yapmışsınız bu işi ve kızarlar diye korkuyorsunuz ama inanın bana eve tebligat kağıdı gelince daha fazla kızacaklar şimdiden söyleyin bence.
Hocam muhtemelen ailenizden gizli yapmışsınız bu işi ve kızarlar diye korkuyorsunuz ama inanın bana eve tebligat kağıdı gelince daha fazla kızacaklar şimdiden söyleyin bence.