17 yaşından sonra boy uzatma yöntemi var mı?

M86

Centipat
Daha fazla  
1.77 boyunda, 17 yaşındayım. Boyumun uzamasını sağlamak için ne yapmalıyım?

İnternetteki bazı kişiler 20 yaşından sonra bile 10 santimetre uzadıklarını söylüyorlar, bazı yöntemlerle. Bunları deneyen, başaran birileri varsa cevap yazabilir mi?

Bir de babam benimle aynı boy da, annem ise 1.65 falan herhalde.

Hocam boyunuz gayet iyi bence. Neden daha fazla uzamak istiyorsunuz ki?

Hocam boyunuz gayet iyi bence. Neden daha fazla uzamak istiyorsunuz ki?
Etrafımdakilere göre biraz kısa kalıyorum, nasıl bilmiyorum ama herkes daha uzun gibi benden. Biraz kötü hissettiriyor.

Etrafımdakilere göre biraz kısa kalıyorum, nasıl bilmiyorum ama herkes daha uzun gibi benden. Biraz kötü hissettiriyor.
Hocam üzgünüm ama genetiğe bakarsak daha fazla bir uzama beklemeyin. (Dayılarınızında kısa olduğunu hesaba katıyorum) Max bence 180-183 fln olur.

Dayılarımda benim kadar yaklaşık, anlamıyorum ama babası annesi benimkilerden kısa olan bir arkadaşımla aramızda 7 cm fark var(Teşekkür ederim cevapladığınız için)

Dayılarımda benim kadar yaklaşık, anlamıyorum ama babası annesi benimkilerden kısa olan bir arkadaşımla aramızda 7 cm fark var
Hocam valla bilmiyorum. Bende babamdan fln uzunum. Olduğu kadar olmadığı kader buna şükür diyip geçin.

İfadeler: M86
Burda niye herkes bu kadar boy a takıntılı 2-3 günde 10 tane boy konusu açılıyor

Burda niye herkes bu kadar boy a takıntılı 2-3 günde 10 tane boy konusu açılıyor
Yeni nesil kızlar uzun erkeklerden hoşlanıyormuş diye duydum. Sosyal medya da popüler bir akım varmış uzun erkek en iyisi falan diye video yapıyorlarmış.

Yeni nesil kızlar uzun erkeklerden hoşlanıyormuş diye duydum. Sosyal medya da popüler bir akım varmış uzun erkek en iyisi falan diye video yapıyorlarmış.
Öyle işlere hiç bulaşmadım Allah'a şükür ama yine de niye olmasın uzun boy daha iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…