Merhaba, benim uzun zamandan beri şikayetçi olduğum konu başlıktan da anlaşılır can sıkıcı bir zırva. Babam 1.78 annem 1.56 boylarında fakat ben 1.63 boyunda 72 kiloyum, en son boy attığımda lise 10'daydım. Şu an liseden mezun olup diplomamı aldım hala aynı boy ve aynı sesteyim. İşe girmeyi düşünüyorum, 5 ay sonra reşit olacağım. Gelişimim için farklı yollar denedim. GYM falan girmeyi denedim 4 ay ara vere vere yaptım da. Tek değişen şey kas yapım oldu. Fakat bu boy ve bu ses meselesi çözülmedi. Yaşıtlarımın yanından geçemiyorum. Çok yemek seçiciyim. Et, tavuk gibi vb. yiyemiyorum fakat vegan değilim, gündelik sucuk, salam, yumurta gibi basit öğünlerle beslenebiliyorum. Onikiparmak bağırsağı ülseri adında hastalığım var lise 10'dan beri başımda ve hala öyle, yaşam kalitemi etkiliyor, toplum içine çıkamıyorum. Boy atmamın önüne engel midir diye düşünmüyor değilim. Hala vaktim var mı? İçten içe kendimi mahvediyorum. Aileme çocuk endroknolojisine gitmeyi istediğimi söyledim onlar da başkalarını kıyasladı benimle. Milletin ne derdi var senin ne derdin var diye, ben de içimi belki burada dökerim maksadıyla sıkıntımı dökmeye çalıştım. Bana abi, abla tavsiyesi vermenizi çok istiyorum.