17 yaşındayım dışarı çıkabilir miyim?

Ömer Sait

Decapat
Daha fazla  
Annem ve babam ayrı olduğu için ben ve babam birlikte yaşıyoruz. Malum Corona günleri babam işe gidiyor ve bende evde tek başına kalıyorum. Yasak 18 yaş altı ama ben bazen ekmek vs. almak için dışarı çıkmaz zorunda kalıyorum. Dışarı çıkabilir miyim veya çıkarsam sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ev ihtiyaçlarınızı karşılamak için dışarıya çıkabilirsiniz. Zaten ekmek almak için dışarıda fazla zaman harcamayacağınızı düşünüyorum. Fakat bir yandan da yasağın kalktığını biliyorum. Dışarıda polislerin herhangi bir denetim yaptığını da görmüyorum. Dışarıda gezen kişilerin çoğu bu yasakları dinlemiyor ve maske takmayı da reddediyorlar. Önleminizi aldıktan sonra size birisinin gelip denetim yapacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Annem ve babam ayrı olduğu için ben ve babam birlikte yaşıyoruz. Malum corona günleri babam işe gidiyor ve bende evde tek başına kalıyorum. Yasak 18 yaş altı ama ben bazen ekmek vs. almak için dışarı çıkmaz zorunda kalıyorum. Dışarı çıkabilir miyim veya çıkarsam sorun olur mu?

Ben çıkıyorum 17 yaşındayım sakal bıyık falan olunca çaktırmıyorum sendede öyleyse çık fazla kafaya takma bir şey demezler.

Arkadaşım bizlere yasak yok sadece +65 ama onlar da çıkıyor yine de sağlığın ve virüsün yayılmaması için elimizden geleni yapıp en az miktarda dışarı çıkmalıyız. #EvdeKalGüvenleKal

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı