A Asaba mahmures Hectopat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Kasım 2022 #1 Sırasıyla almayı planladığım bu ürünler : 2x Klipsch RP-500SA Dolby Atmos Destekli Surround Hoparlör Ceviz - Set : Amazon.com.tr: Elektronik 1x Amazon.com.tr 1x Amazon.com.tr 2x Amazon.com.tr 1x Klipsch Spl-150 Aktif Subwoofer Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik 112 metre kare odada kurulacak 8 kişilik sinema sistemi için yeterli midir? Amacım güzel bir ses çıkışı sağlamak. Nasıl alırım vs. gibi durumları geçmenizi rica ediyorum. Talih kuşu başıma kondu diyebilirim. Başlangıç bütçem : 170.000 tl Daha detaylı olması için ses sitemi kurulacak odanın genel bir ölçülerini belirteyim. 14 Metre uzunluk, 8 metre genişlik, 6 metre yükseklik. Full ses yalıtımlı olacak. 2 Yıl içinde ev inşaatı bitecek. Şimdi'den bir ürün belirlemek istiyorum. Maliyet çıkarmak açısından. Efendiler gelip emoji bırakmayıp birşeyler yazarsanız çok tatminkar olacak Son düzenleme: 29 Kasım 2022
Sırasıyla almayı planladığım bu ürünler : 2x Klipsch RP-500SA Dolby Atmos Destekli Surround Hoparlör Ceviz - Set : Amazon.com.tr: Elektronik 1x Amazon.com.tr 1x Amazon.com.tr 2x Amazon.com.tr 1x Klipsch Spl-150 Aktif Subwoofer Siyah : Amazon.com.tr: Elektronik 112 metre kare odada kurulacak 8 kişilik sinema sistemi için yeterli midir? Amacım güzel bir ses çıkışı sağlamak. Nasıl alırım vs. gibi durumları geçmenizi rica ediyorum. Talih kuşu başıma kondu diyebilirim. Başlangıç bütçem : 170.000 tl Daha detaylı olması için ses sitemi kurulacak odanın genel bir ölçülerini belirteyim. 14 Metre uzunluk, 8 metre genişlik, 6 metre yükseklik. Full ses yalıtımlı olacak. 2 Yıl içinde ev inşaatı bitecek. Şimdi'den bir ürün belirlemek istiyorum. Maliyet çıkarmak açısından. Efendiler gelip emoji bırakmayıp birşeyler yazarsanız çok tatminkar olacak