egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 6 Kasım 2021 #11 Berkjann dedi: Forumumuzda korsana yer yok. Genişletmek için tıkla... Ne kadar boş bir yorum. Dacia Duster bakılabilir.
Berkjann dedi: Forumumuzda korsana yer yok. Genişletmek için tıkla... Ne kadar boş bir yorum. Dacia Duster bakılabilir.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #12 egeoz316 dedi: Ne kadar boş bir yorum. Dacia Duster bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam,Dacia Duster düşünmüyoruz,başka bir öneriniz var mı ? Not : 1000. Mesaj
egeoz316 dedi: Ne kadar boş bir yorum. Dacia Duster bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Saolun hocam,Dacia Duster düşünmüyoruz,başka bir öneriniz var mı ? Not : 1000. Mesaj
A Askin90 Centipat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 316 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #13 Akdeniz1 dedi: 0 demedim hocam... Genişletmek için tıkla... 2. Elde yok hocam benim bildigim. egeoz316 dedi: Ne kadar boş bir yorum. Dacia Duster bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Bildigim kadariyla duster d segmenti degil hocam.
Akdeniz1 dedi: 0 demedim hocam... Genişletmek için tıkla... 2. Elde yok hocam benim bildigim. egeoz316 dedi: Ne kadar boş bir yorum. Dacia Duster bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Bildigim kadariyla duster d segmenti degil hocam.
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #14 Askin90 dedi: 2. Elde yok hocam benim bildigim. Genişletmek için tıkla... 2.El yok mu ? Hocam bari mesaj atarken bir araştırsaydınız...
Askin90 dedi: 2. Elde yok hocam benim bildigim. Genişletmek için tıkla... 2.El yok mu ? Hocam bari mesaj atarken bir araştırsaydınız...
B Berkjann Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #15 egeoz316 dedi: Dacia Duster bakılabilir. Genişletmek için tıkla... pckulanananpelikan dedi: Ne alaka. Genişletmek için tıkla... cinar_yasarrr dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hayatı çok ciddi yaşıyorsunuz salın biraz. Not: Burası espri yapma yerimi falan yazmayın mis gibi espriydi bence.
egeoz316 dedi: Dacia Duster bakılabilir. Genişletmek için tıkla... pckulanananpelikan dedi: Ne alaka. Genişletmek için tıkla... cinar_yasarrr dedi: Ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hayatı çok ciddi yaşıyorsunuz salın biraz. Not: Burası espri yapma yerimi falan yazmayın mis gibi espriydi bence.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.642 Çözümler 5 7 Kasım 2021 #16 Berkjann dedi: Hayatı çok ciddi yaşıyorsunuz salın biraz. Not: Burası espri yapma yerimi falan yazmayın mis gibi espriydi bence. Genişletmek için tıkla... Yoksa bu bir itiraf mı ?
Berkjann dedi: Hayatı çok ciddi yaşıyorsunuz salın biraz. Not: Burası espri yapma yerimi falan yazmayın mis gibi espriydi bence. Genişletmek için tıkla... Yoksa bu bir itiraf mı ?
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.952 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Kasım 2021 #17 Berkjann dedi: Hayatı çok ciddi yaşıyorsunuz salın biraz. Not: Burası espri yapma yerimi falan yazmayın mis gibi espriydi bence. Genişletmek için tıkla... Ben hala espriyi anlamadım anlatır mısınız seviyem yetmedi de.
Berkjann dedi: Hayatı çok ciddi yaşıyorsunuz salın biraz. Not: Burası espri yapma yerimi falan yazmayın mis gibi espriydi bence. Genişletmek için tıkla... Ben hala espriyi anlamadım anlatır mısınız seviyem yetmedi de.
B Berkjann Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 374 Çözümler 1 7 Kasım 2021 #18 cinar_yasarrr dedi: Ben hala espriyi anlamadım anlatır mısınız seviyem yetmedi de. Genişletmek için tıkla... Ciddi mi yazdın yoksa sende benle mi dalga geçiyorsun.
cinar_yasarrr dedi: Ben hala espriyi anlamadım anlatır mısınız seviyem yetmedi de. Genişletmek için tıkla... Ciddi mi yazdın yoksa sende benle mi dalga geçiyorsun.