170 Dolara bıçak önerisi

DeepFear

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Radeon RX 6600
AMD Ryzen 5 5600 3500Mhz
MSİ B450M-A PRO MAX
Selamlar, CSFloat'tan 170 dolara bıçak alacağım. Ben Survival Knife düşünüyorum ama Pala bıçağı da gözüme güzel geliyor. Hangisini almalıyım, ya da sizin önerebileceğiniz bir bıçak var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. (Bowie bıçağı kullandım, onu önermezseniz sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, CSFloat'tan 170 dolara bıçak alacağım. Ben Survival knife düşünüyorum ama pala bıçağı da gözüme güzel geliyor. Hangisini almalıyım, ya da sizin önerebileceğiniz bir bıçak var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. (bowie bıçağı kullandım, onu önermezseniz sevinirim.)

F/P bir bıçak söyleyecek olursak, paraşüt kordonu saplı bıçak çok iyi bir tercih olur.
Animasyonları üst seviye bıçaklarla aynı hatta fazla bile.

Diğer bir önerim ise ursus knife olurdu. Kullanıcısına gerçekten premium bir bıçak kullanıyormuş hissi veriyor.

Benim en beğendiğim Avcı Bıçağı.

Bu fiyata en iyisi Autotronic veya Black Laminate gibi duruyor. Ucuz eldivenlerle kombolanabilir.
bence avcı bıçağı kaba duruyor ben sevmiyorum. ama tabi ki seven kitlesi çok derecede var

F/P bir bıçak söyleyecek olursak, paraşüt kordonu saplı bıçak çok iyi bir tercih olur.
Animasyonları üst seviye bıçaklarla aynı hatta fazla bile.

Diğer bir önerim ise ursus knife olurdu. Kullanıcısına gerçekten premium bir bıçak kullanıyormuş hissi veriyor.
nomad tercih edermisiniz küçük bi bıçak ama

Selamlar, CSFloat'tan 170 dolara bıçak alacağım. Ben Survival Knife düşünüyorum ama Pala bıçağı da gözüme güzel geliyor. Hangisini almalıyım, ya da sizin önerebileceğiniz bir bıçak var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. (Bowie bıçağı kullandım, onu önermezseniz sevinirim.)
Survivol knife Marble Fade kullanıyorum gayet güzel ve en önemlisi bu bıçakta skinler çok temiz duruyor. Pala bıçağı da gayet güzel bende gamma doppler almayı düşünüyorum bunu satıp.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı