spyke0 Attopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar 170 TL bütçem var daha fazla çıkamam. önerebileceğiniz VDS var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2023
xglobal Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 321 12 Nisan 2023 #2 spyke0 dedi: Arkadaşlar 170 TL bütçem var daha fazla çıkamam. Önerebileceğiniz VDS var mıdır? Genişletmek için tıkla... Önerim Brolve Bilişim Hizmetleri, burayı mutlaka denemelisin bence. Başta test için 23 TL'ye VDS almıştım fiyat performans ürünüydü
spyke0 dedi: Arkadaşlar 170 TL bütçem var daha fazla çıkamam. Önerebileceğiniz VDS var mıdır? Genişletmek için tıkla... Önerim Brolve Bilişim Hizmetleri, burayı mutlaka denemelisin bence. Başta test için 23 TL'ye VDS almıştım fiyat performans ürünüydü
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 12 Nisan 2023 #3 xglobal dedi: Önerim Brolve Bilişim Hizmetleri, burayı mutlaka denemelisin bence. Başta test için 23 TL'ye VDS almıştım fiyat performans ürünüydü Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar ucuz ?
xglobal dedi: Önerim Brolve Bilişim Hizmetleri, burayı mutlaka denemelisin bence. Başta test için 23 TL'ye VDS almıştım fiyat performans ürünüydü Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar ucuz ?
xglobal Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 321 12 Nisan 2023 #4 Dubreuil dedi: Neden bu kadar ucuz? Genişletmek için tıkla... Geçen yazdan sonra kışta satın alımları durdurdular. Yeniden aktifleştirdikleri için ilk ay 30 TL + ilk sipariş için indirimler veriyorlar.
Dubreuil dedi: Neden bu kadar ucuz? Genişletmek için tıkla... Geçen yazdan sonra kışta satın alımları durdurdular. Yeniden aktifleştirdikleri için ilk ay 30 TL + ilk sipariş için indirimler veriyorlar.
spyke0 Attopat Katılım 12 Nisan 2023 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2023 #5 xglobal dedi: Önerim Brolve Bilişim Hizmetleri, burayı mutlaka denemelisin bence. Başta test için 23 TL'ye VDS almıştım fiyat performans ürünüydü Genişletmek için tıkla... Hocam hostingdünyam.com.tr den alınır mı?
xglobal dedi: Önerim Brolve Bilişim Hizmetleri, burayı mutlaka denemelisin bence. Başta test için 23 TL'ye VDS almıştım fiyat performans ürünüydü Genişletmek için tıkla... Hocam hostingdünyam.com.tr den alınır mı?
Dubreuil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 2.800 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Dünya 12 Nisan 2023 #6 xglobal dedi: Geçen yazdan sonra kışta satın alımları durdurdular. Yeniden aktifleştirdikleri için ilk ay 30 TL + ilk sipariş için indirimler veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Bana reklam yapıyormuşsunuz gibi geldi. Technopat hesabınızda 0 zaten, Full aynı hosting firmasını önermişsiniz.
xglobal dedi: Geçen yazdan sonra kışta satın alımları durdurdular. Yeniden aktifleştirdikleri için ilk ay 30 TL + ilk sipariş için indirimler veriyorlar. Genişletmek için tıkla... Bana reklam yapıyormuşsunuz gibi geldi. Technopat hesabınızda 0 zaten, Full aynı hosting firmasını önermişsiniz.
xglobal Decapat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 321 12 Nisan 2023 #7 Dubreuil dedi: Bana reklam yapıyormuşsunuz gibi geldi. Technopat hesabınızda 0 zaten, Full aynı hosting firmasını önermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Reklam değil, diğer mesajlarımda zaten diğer hostingleride önerdim. spyke0 dedi: Hocam hostingdünyam.com.tr den alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar biraz tuzlu ama Hosting Dünyamı kullandım. Başarılı firma, kullanabilirsiniz
Dubreuil dedi: Bana reklam yapıyormuşsunuz gibi geldi. Technopat hesabınızda 0 zaten, Full aynı hosting firmasını önermişsiniz. Genişletmek için tıkla... Reklam değil, diğer mesajlarımda zaten diğer hostingleride önerdim. spyke0 dedi: Hocam hostingdünyam.com.tr den alınır mı? Genişletmek için tıkla... Fiyatlar biraz tuzlu ama Hosting Dünyamı kullandım. Başarılı firma, kullanabilirsiniz
6 621657 Decapat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 197 17 Nisan 2023 #8 Contabo 8 ram 200 ssd 4 cpu 150 tl, bir seferlik setup gee var şuan indirimde bak istersen