170 TL Klavye Önerisi

Hocam peki bu combodaki fare ile logitech g102 yi karşılaştırmanızı istesem hangisini önerirsiniz?

Hocam peki bu combodaki fare ile logitech g102 yi karşılaştırmanızı istesem hangisini önerirsiniz?
Logitech G102 kesinlikle daha iyidir. Combo' da ki fare aslında klavye yanında verilen kalitesiz birşey olarak tahmin edilse bile beklentilerin üstünde orta seviye kalitede bir ürün. Ama G102 ile karşılaştırılamaz bile. Logitech G102 fiyatına göre o fiyatlarda ki en kaliteli ürünler arasında olduğu kesin.

Oyuncu faresi denilince 40 tane tuşa sahip fare canlanıyor gözümün önünde. G102 de ise dpi ve yanda ek iki tuş var sizce gerek var mı bir sürü tuşa yani önerirmisiniz bu fareyi? Bu arda orta seviye oyuncuyum fps tarzı da moba da oyanarım.

Merhaba. Motospeed'i ben bizzat kullanıyorum. Tamam bir CM kadar kaliteli değiller ancak Razer'in Kailhlerinden daha iyi switch kullanılıyor. Ayrıca benim Mouse içeren paketi önerme sebebim onun indirim koduyla daha ucuza gelmesi. Bu arada Masterkeys alınacaksa Mouse'li olanın yanında Mouse içermeyen paket
de satışa çıkacak, fiyat düşebilir.

Eğer dediğiniz tür oyunlar oynuyorsanız G102 tam size göre. Kesinlikle alacaksanız Logitech G102 alın. Ayrıca Technopat zaten bu fareyi ayrıntılarıyla birlikte tanıttı. O videoyu izleyerek de farenin fonksiyonlarını, kalitesini ve diğer özelliklerini öğrenebilirsiniz. Ama dediğim gibi FPS oyunları oynuyorsanız G102' den başka fareye yönelmemenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…