Selamlar arkadaşlar. Şimdi 100-170 TL bütçem var ve bana mouse lazım. Ben 2 tane buldum ama yine de forumdan yardım alayım dedim.
1)Gamepower Ursa.
2)Logitech G102.
Bunlardan hangisi ya da önerebileceğiniz varsa yazabilirsiniz. FPS tarzı oyunlar için alacağım. RGB olması lazım.
G102 çok iyi bir mouse.Şu anda ben kullanmaktayım.2 ay olacak neredeyse.Tavsiye ederim fakat Lightsync modelini alın o daha gelişmişi progidy'e göre. Ek olarak elinizin büyüklüğü de önemlidir. Bi mağazada denemenizi tavsiye ederim olur da pişman olursanız.
G102 çok iyi bir mouse. Şu anda ben kullanmaktayım. 2 ay olacak neredeyse. Tavsiye ederim fakat lightsync modelini alın o daha gelişmişi Progidy'e göre. Ek olarak elinizin büyüklüğü de önemlidir. Bir mağazada denemenizi tavsiye ederim olur da pişman olursanız.
Hocam G102 araştırdım biraz elime küçük gelecek gibi. Bizim burada da teknoloji mağazası yok ya da başka bir kimse de yok bir deneyeyim ama küçük gibi geldi elim orta büyüklükte.
Selamlar arkadaşlar. Şimdi 100-170 TL bütçem var ve bana mouse lazım. Ben 2 tane buldum ama yine de forumdan yardım alayım dedim.
1)Gamepower Ursa.
2)Logitech G102.
Bunlardan hangisi ya da önerebileceğiniz varsa yazabilirsiniz. FPS tarzı oyunlar için alacağım. RGB olması lazım.