M Muhammed Taha Keskin Kilopat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar ortalama 160-170 lira bütçem var. Öneriniz varsa alabilirim. İncehesap'taki indirimlere göre de bir öneri verebilirsiniz. FPS oyunları oynuyorum bu arada genelde. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2020
Arkadaşlar ortalama 160-170 lira bütçem var. Öneriniz varsa alabilirim. İncehesap'taki indirimlere göre de bir öneri verebilirsiniz. FPS oyunları oynuyorum bu arada genelde.
Hibanaiscoming Centipat Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 141 Yer Yersiz Daha fazla Meslek Rastgele 4 Haziran 2020 #2 Logitech G300S Kablolu Gaming Mouse+Mousepad Fiyatı ve Özellikleri Bunu almanı öneririm ben kullanıyorum memnunum.
Logitech G300S Kablolu Gaming Mouse+Mousepad Fiyatı ve Özellikleri Bunu almanı öneririm ben kullanıyorum memnunum.
M Muhammed Taha Keskin Kilopat Katılım 29 Kasım 2016 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2020 #3 aynısı bende var hatta 2 tane vardı abim lol oynamasından dolayı sağ tıkında sorun var ikisindede tıklama ömrü az sanıırm biraz
aynısı bende var hatta 2 tane vardı abim lol oynamasından dolayı sağ tıkında sorun var ikisindede tıklama ömrü az sanıırm biraz