lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 21 Temmuz 2022 #1 Geçen zamda babamı zor ikna etmiştim. Şimdi interneti kesin olarak kapatıyor. Ne yapsam bilemedim. Kendi gelir kaynağım yok. Elveda dostlar. Daha Kurtlar Vadisini bitirmrmiştim.
Geçen zamda babamı zor ikna etmiştim. Şimdi interneti kesin olarak kapatıyor. Ne yapsam bilemedim. Kendi gelir kaynağım yok. Elveda dostlar. Daha Kurtlar Vadisini bitirmrmiştim.
Enes_1311 Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 530 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #2 lrkende dedi: Geçen zamda babamı zor ikna etmiştim. Şimdi interneti kesin olarak kapatıyor. Ne yapsam bilemedim. Kendi gelir kaynağım yok. elveda dostlar. Genişletmek için tıkla... Eğer 2023'e kadar sabit fiyat garantisi dedikleri zamanda aldıysanız 140 TL'den kullanmaya devam edeceksiniz diye biliyorum.
lrkende dedi: Geçen zamda babamı zor ikna etmiştim. Şimdi interneti kesin olarak kapatıyor. Ne yapsam bilemedim. Kendi gelir kaynağım yok. elveda dostlar. Genişletmek için tıkla... Eğer 2023'e kadar sabit fiyat garantisi dedikleri zamanda aldıysanız 140 TL'den kullanmaya devam edeceksiniz diye biliyorum.
A Archley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 2.947 Makaleler 2 Çözümler 30 21 Temmuz 2022 #3 Enes_1311 dedi: Eğer 2023'e kadar sabit fiyat garantisi dedikleri zamanda aldıysanız 140 TL'den kullanmaya devam edeceksiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır 10 aylık fiyatı peşin yada 3 ay taksitle ödemen gerek onun için.
Enes_1311 dedi: Eğer 2023'e kadar sabit fiyat garantisi dedikleri zamanda aldıysanız 140 TL'den kullanmaya devam edeceksiniz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır 10 aylık fiyatı peşin yada 3 ay taksitle ödemen gerek onun için.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.741 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 21 Temmuz 2022 #4 Archley dedi: Hayır 10 aylık fiyatı peşin yada 3 ay taksitle ödemen gerek onun için. Genişletmek için tıkla... Hayır, kampanya zamanında abone olanlar Haziran 2023'e kadar zamdan etkilenmiyor.
Archley dedi: Hayır 10 aylık fiyatı peşin yada 3 ay taksitle ödemen gerek onun için. Genişletmek için tıkla... Hayır, kampanya zamanında abone olanlar Haziran 2023'e kadar zamdan etkilenmiyor.
lrkende Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 1.108 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 21 Temmuz 2022 #5 Bizi arayıp 170 TL ödeyeceğimizi söylediler. Uzun zamandır TürkNet'teyiz 100 TL'iken de
Baguvix61 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #6 Aslında bu ülke ekonomisinde bu performansına normal fiyat gibi.
Anilkyae Kilopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 4.782 Makaleler 9 Çözümler 39 Yer Japonya/Nagoya Daha fazla Sistem Özellikleri -Ryzen 5 7500F -Biostar B650MP-E PRO -Crucial Pro 2x16GB DDR5 5600MHz -Netac NV3000 1TB -Crucial P3 1TB -Darkflash AIGO DS900 ATX 750Watt +80 Bronze -Asus TUF VG27AQ1 -Fenvi AX1800 MT7921 -Ajazz AK820PRO -Sharkoon Light 2 100 -Havit Fuxi H3 -Helixsun 70x30 -Xiaomi AC1200 -Viko yonca plus beyaz -Viko Multi-Let 6'lı priz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2022 #7 TurkNet'ten daha iyi ISS bulursunuz merak etmeyin.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Temmuz 2022 #8 Baguvix61 dedi: Aslında bu ülke ekonomisinde bu performansına normal fiyat gibi. Genişletmek için tıkla... Turknet' in performansı iyi sayılmaz.
Baguvix61 dedi: Aslında bu ülke ekonomisinde bu performansına normal fiyat gibi. Genişletmek için tıkla... Turknet' in performansı iyi sayılmaz.
Baguvix61 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #9 The Ruh hastasi dedi: Turknet' in performansı iyi sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Türk telekomdan geçtim ben. Millenicom falan nasıl bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
The Ruh hastasi dedi: Turknet' in performansı iyi sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Türk telekomdan geçtim ben. Millenicom falan nasıl bilmiyorum. Siz ne kullanıyorsunuz?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 21 Temmuz 2022 #10 lrkende dedi: Geçen zamda babamı zor ikna etmiştim. Şimdi interneti kesin olarak kapatıyor. Ne yapsam bilemedim. Kendi gelir kaynağım yok. Elveda dostlar. Daha Kurtlar Vadisini bitirmrmiştim. Genişletmek için tıkla... Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun Evinizde ve işyerinizde fiber internet veya VDSL internet hızında taahhütsüz uygun fiyatlı internetin adresi. poyraznet.com İnternet Kutusu Telekomünikasyon www.internetkutusu.com.tr Comnet – Toptan Comnet, yüksek bant genişliği, düşük gecikme süresi ve öngörülebilir yanıt hızı ile yüksek performanslı hizmetler sunar. www.comnet.com.tr GIBIRNet | İnternet - GIBIRNet | İnternet GIBIRNet İletişim Hizmetleri, Hızlı, Uygun, Türkiye geneli sınırsız internet gibir.net.tr Bireysel Paketler tbtnet.net Yalın İnternet - NetGalaksi Sabit telefon kullanmadan ev interneti kullanmak istiyorsanız ‘’Yalın İnternet Tarifeleri’’ni tercih edebilirsiniz. Tarife hızı, kota ve buna bağlı olarak netgalaksi.com.tr Sizde bunlardan birine geçersiniz. Son düzenleme: 22 Temmuz 2022
lrkende dedi: Geçen zamda babamı zor ikna etmiştim. Şimdi interneti kesin olarak kapatıyor. Ne yapsam bilemedim. Kendi gelir kaynağım yok. Elveda dostlar. Daha Kurtlar Vadisini bitirmrmiştim. Genişletmek için tıkla... Poyraz Net | Evde İnternet, İşte İnternet | Hızlı, Özgür, Uygun Evinizde ve işyerinizde fiber internet veya VDSL internet hızında taahhütsüz uygun fiyatlı internetin adresi. poyraznet.com İnternet Kutusu Telekomünikasyon www.internetkutusu.com.tr Comnet – Toptan Comnet, yüksek bant genişliği, düşük gecikme süresi ve öngörülebilir yanıt hızı ile yüksek performanslı hizmetler sunar. www.comnet.com.tr GIBIRNet | İnternet - GIBIRNet | İnternet GIBIRNet İletişim Hizmetleri, Hızlı, Uygun, Türkiye geneli sınırsız internet gibir.net.tr Bireysel Paketler tbtnet.net Yalın İnternet - NetGalaksi Sabit telefon kullanmadan ev interneti kullanmak istiyorsanız ‘’Yalın İnternet Tarifeleri’’ni tercih edebilirsiniz. Tarife hızı, kota ve buna bağlı olarak netgalaksi.com.tr Sizde bunlardan birine geçersiniz.