170 TL TurkNet'ten ayrılmak

1000 Mbps kullananlar için gayet normal bir fiyat, fakat 35 Mbps kullanan hatta 16 Mbps kullanan insanlar da 170₺ ödeyeceği için TurkNet'e sadece kahkahalar atıyorum. En kısa sürede de iptal ediyorum.

Hocam merhaba, ben de Millenicom geçeceğim. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz? Yaşadığınız herhangi bir aksaklık var mı?
Ve davet kodunuzu alabilir miyim?

Mesaji geç gördüğüm için kusura bakma 2013'ten 2018'a kadar kullandim, sonrasinda Türk Telekom'a geçtim 2 yıl, sonrasında gene Millenicom'a geçtim. 47 megabit hız aliyorum, hiç dalgalandığıni görmedim, CS'de sabit 55 ping alıyorum (5 cihazdan internete bağlıyken) tabii upload yaşanırsa durum değişir. Kullandığım ilk 5 yılda sadece 2 kere kesildi toplamada ve çok memnundum sadece 16 hız verebiliyolardi TT 35Mbps teklif etti diye geçmiştim. 2. geçtiğimde VDSL portunu bizim mahallede yeni açmıştı Millenicom, arada kesilmeler oluyordu, aradım, hemen 10 dakikada sorunu çözdüler güncelleme mi ne ona benzer bir şey yaptılar, yaklaşık bir senedir hiç düşük hız yüksek ping veya kesilme görmedim. Zaten 3 kuzenimi de Millenicom'a geçirdim hepsi memnunlar, fakat biz hep aynı bölgede oturuyoruz, her bölgede bu kaliteyi sağlayabilir mi bilmiyorum biz memnunuz.

Bizim burada fiber olmadığı için, en az 4 senedir TurkNet VDSL kullaniyordum. Fiyati 169 yaptılar malûm, bir de 139'dan kullanmaya devam etmem için de 10 aylık 3 taksitte peşin olarak ödeme gibi bir iyilikleri olacakmış. Ben daha iyi bir çözüm buldum, Millenocom'a taşıdım. Zaten altyapı Türk Telekom altyapısı. 100 Mbps hızı 125 TL'ye kullanıyorum şimdi.

Allah kurtarsın kardeş
Valla millenicom için mi dedin anlamadım.
Millenicom da hız yükseltmek için 2 ay beklemek gerekiyormuş yeni öğrendim. Bu benim için biraz kötü oldu. Çünkü şuan 16 mbps kullanıyorum, gerçekten yetmiyor. Turknet'e geçsem kesilip duran bir internet için aylık 179 TL ödeyeceğim. Nereye döneceğimizi şaşırdık.

Işte aynen bu durumu ben de yapmaya çalıştım. Bir an sinirle turkneti iptal ettim. Benden boşalan portu başkası almış. Bana 16 mbps adsl kaldı. Port açılsa uygun hızı destekleyen alan boşalsa bile Millenicom da hız yükseltmek için iki ay beklemek gerekiyor.

Evet millenicom için söyledim nefret ettirdiler kendilerinden

İptal etmicektin, hata yapmışsın. Millenicomu araman yeterliydi. Herşeyi onlar hallediyor. Direk aynı portdan kullanmaya devam edecektin. Burda da boş yoktu. Hatta ben dedim 35 mbps olan tarifeye geçmek istiyorum, olmaz dediler şu an halihazırdaki portunuzda 100 mbps kullandığınız için ve boşta port olmadığı için 100 mbps lik tarifeye geçebilirsiniz. Hızda bir fark olmadı yani

Ben de geçmeyi düşünüyorum memnunsunuz değil mi kopma falan yaşadınız mı ? Bir de kaç mbps kullanıyorsunuz?

Malum yapılan zamlardan sonra Millenicom'a geçiş yaptım. İşin komik yani Millenicom'da TT altyapısını kullanıyor ve port zammı ile beraber TurkNet'in verdiği hızların aynısını TurkNet'in önceki fiyatından da ucuza veriyor. Sadece 125₺. Geçiş işlemi yapılırken Millenicom müşteri hizmetleri yanlışlıkla internet taşıma talebim yerine sıfır internet bağladı ve 2 gün hem TurkNet hem de Millenicom kullanabiliyordum. Millenicom müşteri hizmetlerini arayınca durumu öğrendim ve TurkNet'i hemen iptal ettirdim. TurkNet'i iptal ettirdikten 24 saat geçti veya geçmedi Millenicom internetimde kesildi. Teknik destek talebi açtım. 24 saat içinde TT teknik desteği gelip kontrol etti. Meğerse eskiden kullandığım TTNET ankastre bağlantıları TurkNet'e geçtikten sonra değiştirilmemiş. Millenicom içinde aynısı geçerli. TurkNet interneti kesince otomatik daireye gelen internet kesildi. TT teknikteki adamlar bu firmaların bunu hep yaptığını söyledi. Normalde kendi adamlarının gelip ankastreyi bağlamaları gerektiği ancak gelmediklerini ve böyle sorun olunca da TT ekibinin gelip sorunu çözdüğünü belirtti. Şu an aldığım hız değerleri TurkNet ile tamamen aynı. Altyapı zaten TT'un. Verdiğim ücrette aylık 45₺ fark ediyor. Arkadaşını getir kodunu kullanırsam da aylık belli olarak hem bana hem de gelen kişiye indirim sağlanarak faturaya yansıyor. Geçecek arkadaşlara tavsiyem bizzat teknik desteğin gelip ankastre bağlantısını kontrol ettirmesi. Zira benim ankastre bağlantısı nereden baksanız 2 yıl önce bağlanmıştı ve şubat ayının sonunda TurkNet'e geçince de bu bağlantı devam etti çünkü TurkNet'ten kimse gelip bağlantıya bakmadılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…