170 TL'ye AMD A10 7870K İçin Anakart

ismail kavaklı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim. 1100 liraya oyun bilgisayarı toplamayı düşünüyorum ve işlemci olarak AMD A10 7870K modelini almayı planlıyorum.

Anakartların çipsetlerinden fazla anlamadığım için sizden yardım istiyorum, maksimum 170 liraya overclock yapabileceğim bir anakart arıyorum. Ram olarak Kingston 2400 MHz ram düşünüyorum anakart bu ram uyumlu olması gerekli. Site fark etmez hangisi daha ucuz olursa o daha iyi olur.

1100 liraya bu sistemden daha güzel sistem önerisi olan bizimle paylaşırsa sevinirim. (Harrdisk ve monitör dahil değil.)

Asus A58M-A AMD Destekli Anakart bu anakartı buldum. Sizce bu anakart sistemimle uyumlu çalışır mı?

Benimde hesabımda AMD A10 7870K almak var ama 170 ₺ ile anakarttan kısma bu kadar. AMD A10 7700 ve üstü FM2+ soket destekliyor dolayısıyla anakartta A88 Yonga setlerinin olmasına dikkat et. A88 yonga setleri APU ile uyumludur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı