1700-1800 TL Sistem Önerisi

aekjust

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler arkadaşlar Kurban Bayramı'ndan sonra 1700-1800 TL'lik bir sistem alacağım. Tavsiyenizi almak istedim. 1800 TL'yi aşmasın ama en az 1700 TL olsun. Bu arada Vatan'dan toplanmalı. Teşekkürler.

Cidden çok pahalı az önce baktım da siteye. Paranı boşa heba etme yine güvenilir bir yerden topla ama daha ucuza topla.

Vatan dan toplamak zorundayım ailem öyle istiyor İnterneten alışveriş yapmaya korkuyorlar

Bu sistem size göre hocam.Buyrun.G4400 seçmemin nedeni ilerde upgrade yapmanız içindir.Müsait olduğunuzda i3 6100 vb. işlemcilere geçersiniz.R7 360 ' i rahatça kaldıracaktır G4400.

Dosya Ekleri

• asdwadada.png
    42 KB · Görüntüleme: 235
Teşekkürler ama monitörüm var benim. Monitörsüz daha güçlü bir sistem toplayabilir misiniz?

Monitörüm vga bağlantılı. Bazı ekran kartlarında dönüştürücü var. Diye biliyorum.

Öncelikle bütçenizi 50TL aşmanız takdirde GTX950 alabilirsiniz.Eğer bütçenizi aşma durumunuz yoksa sizin için R7 370 ideal olacaktır.RX460 tavsiye ediyorum bu kartlar yanında tabikide.Ancak aileniz sadece vatanbilgisayar tercih ettiği için mecburen bu ekran kartlarını tavsiye etmek durumunda kaldım.Bütçenizi aşıp GTX950 almaya karar verirseniz de RX460 da tercih edebilirsiniz diyecektim ancak sadece mağazalarda satışta.Bunuda araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Dosya Ekleri

• 1.png
    42,4 KB · Görüntüleme: 101
  • 2.png
    41,6 KB · Görüntüleme: 105
Everest ve Frısby ürünler tercih etmenizi kesinlikle önermiyorum.Onun yerine daha kaliteli PSU ve Kasalar tercih etmenizi öneririm.Zira daha sonra başınızı yakabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…