1700-1800 TL Toplama Bilgisayar

• Konuyu başlatan mehmettosun10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.438
M

mehmettosun10

Ziyaretçi
Arkadaşlar yeni sistem toplamaya karar verdim bütçem 1700-1800 arası monitör falan var:

ANAKART:Gigabyte 970A-D3
İŞLEMCİ :AMD FX X8 8320
RAM :CORSAİR 4GB VENGEANCE
EKRAN KARTI:ASUS HD 7850 DİRECTCU II TOP 2GB
HDD :SEAGATE 1TB BARRACUDA

Sorum da bu sisteme 550 watt güç kaynağı yetermi yetmesse kaç wattlık bir güç kaynağı lazım? Cevaplarsanız çok makbule geçer arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum. Bütçem 1700-1800 arası mönitörüm falan var.

• ANAKART:Gigabyte 970A-D3
  • İŞLEMCİ :AMD FX X8 8320
  • RAM :CORSAİR 4GB VENGEANCE
  • EKRAN KARTI:ASUS HD 7850 DİRECTCU II TOP 2GB
  • HDD :SEAGATE 1TB BARRACUDA

Sorum da bu sisteme 550 watt güç kaynağı yeter mi yetmezse kaç wattlık bir güç kaynağı lazım?
2.sorum da bu fiyat aralığında daha iyi bir sistem toplayabilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar yeni sistem topluyorum bütçem 1700-1800 arası mönitörüm fln var
ANAKART:Gigabyte 970A-D3
İŞLEMCİ :AMD FX X8 8320
RAM :CORSAİR 4GB VENGEANCE
EKRAN KARTI:ASUS HD 7850 DİRECTCU II TOP 2GB
HDD :SEAGATE 1TB BARRACUDA

Sorum da bu sisteme 550 watt güç kaynağı yetermi yetmesse kaç wattlık bi güç kaynağı lazım ??
2.sorumda bu fiyat aralığında daha iyi bir sistem toplayabilirmiyim önerilerinizi bekliyorum

Benim kararım anakartı M5A97 R2.0 ile rami gskill 2x4 8GB 1866Mhz Dual Channel ramler ile değiştirmeniz yönünde.

Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ederim fakat ilk soruma da cevap bulabilirsem çok iyi olacak.

Forumu çöplüğe çevirmişsiniz. Sadece bir sistemt oplayacaksınız -ki onu da toplayamayacaksınız- istisnasın her konuya mesaj atmışsınız. Bu ne terbiyesizliktir bu ne densizliktir! Bir daha üye olursanız varolan konularınızdan devam edin yoksa o hesabınızı da sileriz!

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı