Dell S2422HG 23.6" 1ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Oyun için alacaksanız 90 derece dönen bir monitör lazım değildir diye tahmin ediyorum o yüzden VG24vq yerine VG24vqe 165Hz almalısınız.
En ucuz Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG24VQE 23.6" 1 ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Oyun için alacaksanız 90 derece dönen bir monitör lazım değildir diye tahmin ediyorum o yüzden VG24vq yerine VG24vqe 165Hz almalısınız.
www.akakce.com
Dell ve LG hariç diğerlerini eledim LG teknoloji bakımından önde gözüküyor HDR10 ve FreeSync2 teknolojisi kendine çekti beni ama ikisi de alınmaya değer çok güzel monitör fikir ve görüşleriniz için teşekkür ederim.