teqne Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar eski bilgisayarımdan kurtulmaya çalışıyorum. Benim aklımda şöyle bir sistem var ama daha da ucuza gidilebilir mi çok az farklarla? Malum taksitler 9 ay oldu ben de bursumla alacağım zaten. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2014
Merhaba arkadaşlar eski bilgisayarımdan kurtulmaya çalışıyorum. Benim aklımda şöyle bir sistem var ama daha da ucuza gidilebilir mi çok az farklarla? Malum taksitler 9 ay oldu ben de bursumla alacağım zaten. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #2 Kasayı ve güç kaynağını ayrı alarak bu kadar masraf etme. Bu işini görebilir. Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Kasayı ve güç kaynağını ayrı alarak bu kadar masraf etme. Bu işini görebilir. Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
teqne Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #3 Mümin Alan dedi: Kasayı ve güç kaynağını ayrı alarak bu kadar masraf etme. Bu işini görebilir. Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Zalman'da hava akışı çok iyi diyorlar bu kasada ısınma sorunu yaşar mıyım?
Mümin Alan dedi: Kasayı ve güç kaynağını ayrı alarak bu kadar masraf etme. Bu işini görebilir. Cooler Master Rc-K350 600W Midt Atx Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Zalman'da hava akışı çok iyi diyorlar bu kasada ısınma sorunu yaşar mıyım?
Mümin Alan Kilopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 950 Makaleler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2014 #4 Sanmıyorum ama Zalman alacağım derseniz kasa kötü bir kasa değil.