1700₺-2300₺ 3D yazıcı önerisi

th2077

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 3D yazıcı almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz nelerdir? Figür ve elektronik için kullanmayı planlıyorum, baskı kalitesi önemli.

Ender 3 Pro der susarım.

Kendi 3d yazıcını toplayabilirsin benim gibi aynı fiyata daha iyi olur senin için.

Kendi 3D yazıcını toplayabilirsin benim gibi aynı fiyata daha iyi olur senin için.

Hocam tam olarak nasıl yaptınız, genel olarak bir bilgi alabileceğim bir kaynak var mı ve toplamak ne kadar sürdü.

Ender 3 V2 ile aralarında ne farkları var.

V2 de ekran daha büyük çok fark değil bence üzerine o kadar para vermeye değmez, ama eğer param var derseniz öneririm.

Ender 3, sonra Pro, en son V2 çıktı. V2 daha iyi. Detaylarına eski konularda ve ürün sayfalarında ulaşabilirsin.

Tamamdır teşekkür ederim. Dediğiniz sıraya göre sanırım Pro'nun V2 modeli gelebilir, bunun hakkında bir bilginiz var mı yakın zamanda gelebilir mi sizce.

Hocam tam olarak nasıl yaptınız, genel olarak bir bilgi alabileceğim bir kaynak var mı ve toplamak ne kadar sürdü.

Benim dayım topladı 2000 bandına (2018'de) 2-3 ay sürdü.
Tamamdır teşekkür ederim. Dediğiniz sıraya göre sanırım Pro'nun V2 modeli gelebilir, bunun hakkında bir bilginiz var mı yakın zamanda gelebilir mi sizce.

Yakın zamanda çıkacağını sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…