1700₺ Logitech G733 alınır mı?

Mikrofon ve kulaklık EQ ayarlarınızı paylaşabilir misiniz kalıcı bir ayar bulamadım kendime göre.

Cloud 2'den G733'e geçtim ve ses kalitesi cidden kötü. Mikrofon ayarları için çok uğraştım fakat çok yapay ve yüksek seste patlıyor. Kulaklık sesi için EQ ayarları denedim birçok fakat Cloud 2 seviyesini yakalayamadım.
Bugün Artic 7 2019 edition aldım ve kalite buymuş diyorum Konfor olarak G733 daha iyi hafif olduğu için. Mikrofon ve ses kalitesi Artic 7 önde bana göre.

Cloud 2 ile Arctis 7’yi karşılaştırır mısınız?

Ben G733'e çöp diyen insanlardanım çünkü rekabetçi oyunlarda ayak seslerini skill seslerini ya da rakibine üstünlük sağlamak için duyulması gereken sesleri duyamıyorsun bu kıyası neye göre yapıyorsun dersen Arctis 7 ile kıyaslayarak yapıyorum kendimde kullandım şu an arkadaşım kullanıyor örneğin Clutch esnasında benim duymadığım sesleri duyup info veriyor? Bu bayağı üzücüzü. Bu sebepler G733 rekabetçi oyunlarda sınıfta kaldı. Tüm eko sistemim Logitech o yüzden kullanmaya devam ediyorum yoksa gözünün yaşına bakmaz SteelSeries'e geri dönerim. Onun dışında G733'ün bir problemi yok sayılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…