ahmetvolkan Hectopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar resimdeki sistemde bulunan kasadan bir az daha ucuz ve port girişleri vb. şeyler standart olan bir kasa önerir misiniz ? Bu kasayı da alabilirim ama biraz daha kar etmek istiyorum ve nedense Xıgmatek kasaları sevmiyorum Dosya Ekleri 1700 Sistem son karar.PNG 21,1 KB · Görüntüleme: 465
Arkadaşlar resimdeki sistemde bulunan kasadan bir az daha ucuz ve port girişleri vb. şeyler standart olan bir kasa önerir misiniz ? Bu kasayı da alabilirim ama biraz daha kar etmek istiyorum ve nedense Xıgmatek kasaları sevmiyorum
Aryalore Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2015 Mesajlar 1.411 Makaleler 1 15 Kasım 2015 #2 Sistemin güzel. Kasayı değiştirmeni önermiyorum. Alternatif olarak bunu alabilirsin. XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA RAM'i 2x4 önermiyorum. İleride upgrade etmek için 1x8 almalısın. Bu RAM'i alabilirsin. Hemde 60 TL kar etmiş olursun. GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
Sistemin güzel. Kasayı değiştirmeni önermiyorum. Alternatif olarak bunu alabilirsin. XIGMATEK ASGARD PRO PURE BLACK EDITION 500W MidT ATX SİYAH KASA RAM'i 2x4 önermiyorum. İleride upgrade etmek için 1x8 almalısın. Bu RAM'i alabilirsin. Hemde 60 TL kar etmiş olursun. GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram
ahmetvolkan Hectopat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2015 #3 Teşekkürler Peki RAM'i tek modül yapmak performans azalması yaratabilir mi ?