E Eden Dust Ziyaretçi 26 Ağustos 2016 #21 Sirvaliente dedi: Hocam bilmiyorum yeterlimidir ki... Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynayacaksın?
Sirvaliente dedi: Hocam bilmiyorum yeterlimidir ki... Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynayacaksın?
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #22 Sirvaliente dedi: Oncelikle sagolun. Bu sistem ile arkadasin attigi sistem farki nedir ? Hangisi daha iyidir ya da olumsuz yani nedir... 3u arasinda kaldim arkadaslar. Evet arkadaslar ne dersiniz Genişletmek için tıkla... i3 6100 olan sistemi düşünme bile paran diğerlerine yetiyor ise. Benim attığım sistemde SSD var, SSD bilgisayarınızı gözle görülür şekilde hızlandıracak. Diğer sistem ise daha hesaplı. Seçim senin.
Sirvaliente dedi: Oncelikle sagolun. Bu sistem ile arkadasin attigi sistem farki nedir ? Hangisi daha iyidir ya da olumsuz yani nedir... 3u arasinda kaldim arkadaslar. Evet arkadaslar ne dersiniz Genişletmek için tıkla... i3 6100 olan sistemi düşünme bile paran diğerlerine yetiyor ise. Benim attığım sistemde SSD var, SSD bilgisayarınızı gözle görülür şekilde hızlandıracak. Diğer sistem ise daha hesaplı. Seçim senin.
E Eden Dust Ziyaretçi 26 Ağustos 2016 #23 Render yapacağı için i5 serisi işlemci alması daha iyi olur. Sadece oyun oynayacaksa i3 de alabilir. Tabi zorlayamazsa.
Render yapacağı için i5 serisi işlemci alması daha iyi olur. Sadece oyun oynayacaksa i3 de alabilir. Tabi zorlayamazsa.
Sirvaliente Hectopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 66 Yer Miami, FL - USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Designer 26 Ağustos 2016 #24 Silinen üye dedi: Hangi oyunları oynayacaksın? Genişletmek için tıkla... Hocam genelde oyun inceleme yapanlarin oynadigi oyunlari... Lucifer Morningstar dedi: i3 6100 olan sistemi düşünme bile paran diğerlerine yetiyor ise. Benim attığım sistemde SSD var, SSD bilgisayarınızı gözle görülür şekilde hızlandıracak. Diğer sistem ise daha hesaplı. Seçim senin. Genişletmek için tıkla... Butceyi zorlayacagim hocam Silinen üye dedi: Render yapacağı için i5 serisi işlemci alması daha iyi olur. Sadece oyun oynayacaksa i3 de alabilir. Tabi zorlayamazsa. Genişletmek için tıkla... Butcem eger elvermez ise i3 beni idare edebilir mi ?
Silinen üye dedi: Hangi oyunları oynayacaksın? Genişletmek için tıkla... Hocam genelde oyun inceleme yapanlarin oynadigi oyunlari... Lucifer Morningstar dedi: i3 6100 olan sistemi düşünme bile paran diğerlerine yetiyor ise. Benim attığım sistemde SSD var, SSD bilgisayarınızı gözle görülür şekilde hızlandıracak. Diğer sistem ise daha hesaplı. Seçim senin. Genişletmek için tıkla... Butceyi zorlayacagim hocam Silinen üye dedi: Render yapacağı için i5 serisi işlemci alması daha iyi olur. Sadece oyun oynayacaksa i3 de alabilir. Tabi zorlayamazsa. Genişletmek için tıkla... Butcem eger elvermez ise i3 beni idare edebilir mi ?
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #25 Sirvaliente dedi: Hocam genelde oyun inceleme yapanlarin oynadigi oyunlari... Butceyi zorlayacagim hocam Butcem eger elvermez ise i3 beni idare edebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi iki sistemle de GTA5'i rahat oynarsın. SSD bilgisayarına hız katacak.
Sirvaliente dedi: Hocam genelde oyun inceleme yapanlarin oynadigi oyunlari... Butceyi zorlayacagim hocam Butcem eger elvermez ise i3 beni idare edebilir mi ? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi iki sistemle de GTA5'i rahat oynarsın. SSD bilgisayarına hız katacak.
Sirvaliente Hectopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 66 Yer Miami, FL - USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Designer 26 Ağustos 2016 #26 Lucifer Morningstar dedi: Dediğim gibi iki sistemle de GTA5'i rahat oynarsın. SSD bilgisayarına hız katacak. Genişletmek için tıkla... Hocam peki i5 butcesi ayarlamazsam i3 beni idare edermi soyle soyleyeyim, apu'nun uzerinden bir performans verecekmi ilk topladiginiz sistem i3lü.
Lucifer Morningstar dedi: Dediğim gibi iki sistemle de GTA5'i rahat oynarsın. SSD bilgisayarına hız katacak. Genişletmek için tıkla... Hocam peki i5 butcesi ayarlamazsam i3 beni idare edermi soyle soyleyeyim, apu'nun uzerinden bir performans verecekmi ilk topladiginiz sistem i3lü.
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #27 Sirvaliente dedi: Hocam peki i5 butcesi ayarlamazsam i3 beni idare edermi soyle soyleyeyim, apu'nun uzerinden bir performans verecekmi ilk topladiginiz sistem i3lü. Genişletmek için tıkla... i3 6100 sizi idare edecektir diye düşünüyorum. i3'e mi karar verdiniz?
Sirvaliente dedi: Hocam peki i5 butcesi ayarlamazsam i3 beni idare edermi soyle soyleyeyim, apu'nun uzerinden bir performans verecekmi ilk topladiginiz sistem i3lü. Genişletmek için tıkla... i3 6100 sizi idare edecektir diye düşünüyorum. i3'e mi karar verdiniz?
Sirvaliente Hectopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 66 Yer Miami, FL - USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Designer 26 Ağustos 2016 #28 Lucifer Morningstar dedi: i3 6100 sizi idare edecektir diye düşünüyorum. i3'e mi karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Lucifer Morningstar dedi: i3 6100 sizi idare edecektir diye düşünüyorum. i3'e mi karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Gönlüm tabiki i5'ten yana. Fakat hayat bu butcemi toparlayamazsam ki öyle gorunuyor daha monitör klavye mause vb. Ekipmanlar var i3 gibi gorunuyor... Ne dersiniz @Lucifer Morningstar
Lucifer Morningstar dedi: i3 6100 sizi idare edecektir diye düşünüyorum. i3'e mi karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Lucifer Morningstar dedi: i3 6100 sizi idare edecektir diye düşünüyorum. i3'e mi karar verdiniz? Genişletmek için tıkla... Gönlüm tabiki i5'ten yana. Fakat hayat bu butcemi toparlayamazsam ki öyle gorunuyor daha monitör klavye mause vb. Ekipmanlar var i3 gibi gorunuyor... Ne dersiniz @Lucifer Morningstar
Lucifer Morningstar Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 167 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2016 #29 Sirvaliente dedi: Gönlüm tabiki i5'ten yana. Fakat hayat bu butcemi toparlayamazsam ki öyle gorunuyor daha monitör klavye mause vb. Ekipmanlar var i3 gibi gorunuyor... Ne dersiniz @Lucifer Morningstar Genişletmek için tıkla... Bütçeniz yetmezse tabi ki en mantıklı i3 6100. APU düşünmeyin bile.
Sirvaliente dedi: Gönlüm tabiki i5'ten yana. Fakat hayat bu butcemi toparlayamazsam ki öyle gorunuyor daha monitör klavye mause vb. Ekipmanlar var i3 gibi gorunuyor... Ne dersiniz @Lucifer Morningstar Genişletmek için tıkla... Bütçeniz yetmezse tabi ki en mantıklı i3 6100. APU düşünmeyin bile.
Sirvaliente Hectopat Katılım 26 Ağustos 2016 Mesajlar 66 Yer Miami, FL - USA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Designer 26 Ağustos 2016 #30 Lucifer Morningstar dedi: Bütçeniz yetmezse tabi ki en mantıklı i3 6100. APU düşünmeyin bile. Genişletmek için tıkla... Hocam peki i3'ün 2 cekirdek olusu oyunlar icin sorun teskil ediyormus oyle diyorlar. Ne kadar dogru bu
Lucifer Morningstar dedi: Bütçeniz yetmezse tabi ki en mantıklı i3 6100. APU düşünmeyin bile. Genişletmek için tıkla... Hocam peki i3'ün 2 cekirdek olusu oyunlar icin sorun teskil ediyormus oyle diyorlar. Ne kadar dogru bu