1700 sistem toplama

Bütçe
1700

byahmet42

Hectopat
Düşük bütçeli bir sistem toplamak istiyorum ve kendi kafamda tasarladığım bir sistem var ama parçalar birbirine uyumlu olduğundan şüphelendiğim için size danışmak istedim. Sistem şu şekilde:
●Gigabyte GA-A320M-H AMD A320 anakart.
●Neoforza DDR4 8 GB 3200MHz RAM.
●AMD Ryzen 3 2200G işlemci.
●SanDisk SSD Plus 240GB SSD.
HDD var ve ekran kartını belli bir süre işlemciden kullanacağım. Eğer uyumsuzluk varsa ve bana bildirirseniz gerçekten çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük bütçeli bir sistem toplamak istiyorum ve kendi kafamda tasarladığım bir sistem var ama parçalar birbirine uyumlu olduğundan şüphelendiğim için size danışmak istedim. Sistem şu şekilde:
HDD var ve ekran kartını belli bir süre işlemciden kullanacağım. Eğer uyumsuzluk varsa ve bana bildirirseniz gerçekten çok sevinirim.

Anakartınız için bios flashlamak gerekecektir. Ama benim tavsiyem bir 100 lira daha verip b450m s2h modelinin alınması. Kısa sürede de belleklerinizi çift kanallı yaparsanız bir sıkıntı olmaz herhalde.

Anakartınız için bios flashlamak gerekecektir. Ama benim tavsiyem bir 100 lira daha verip b450m s2h modelinin alınması. Kısa sürede de belleklerinizi çift kanallı yaparsanız bir sıkıntı olmaz herhalde.
@Caner Uncu hocam haklı. 3. nesillerde güncelleme gerekiyor. 2. nesilde güncelleme gerekli değil.
Bu arada sistem uyumlu. Kullanılabilir ama bellek tek kanal olduğu için performans çok olmayacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı