1700 TL 144 Hz 1 ms 24" monitör önerisi

Monitörü kullanan birisi değilim, fakat yakın zamanda 144 hz monitör alacağım için neredeyse 1 aydır, gerek bu forumda, gerekse başka kanallardan oldukça fazla, monitörler hakkında karşılaştırma yazıları okudum ve videoları izledim, bu araştırmalarım sonucunda samsung'un 1080P 144hz değerlerinde rakiplerine göre önde olduğu sonucuna vardım.
Size de önermiş olduğum Samsung'un CFG73 modelini almazsam 2. tercihim şu monitör olacak: AOC 24" C24G1 2xHDMI DP VGA 144Hz 1MS Freesync Full HD Curved Gaming Monitör | ITOPYA

İki monitöründe özellikleri neredeyse aynı, şu sitede detaylı bir karşılaştırma mevcut inceleyebilirsiniz, Comparison between: 23.6" Samsung C24FG73, 23.6" MSI Optix MAG241C
Bence fazladan para vermenize ve çok fazla düşünmenize gerek yok, Samsung marka olanı alın keyfinize bakın, sonuçta Samsung markasından bahsediyoruz, markanın neler ürettiği ve kalitesi ortada. Samsung'u geçen hafta içinde almış olsaydınız aynı sitede 1.699 TL satılıyordu, ben de ürünü geçen hafta içinde satın aldım, kullanıyorum, son derece memnunum.

MSI Mag24c1 kendi kullandığım monitör, çok 144hz tecrübem oldu ama MSI gerçekten farklı hem kozmetik açısından hem performans, tavsiye ederim ufak bir görüntü ayarıyla çok güzel net bir görüntü elde edebiliyorsun, eğer alırsan görüntü ayarı konusunda yardımcı olabilirim.
MSI MAG24C kullanıyorum. Ne gibi bir ayar öneriyorsunuz ?

İki monitöründe özellikleri neredeyse aynı, şu sitede detaylı bir karşılaştırma mevcut inceleyebilirsiniz, Comparison between: 23.6" Samsung C24FG73, 23.6" MSI Optix MAG241C
Bence fazladan para vermenize ve çok fazla düşünmenize gerek yok, Samsung marka olanı alın keyfinize bakın, sonuçta Samsung markasından bahsediyoruz, markanın neler ürettiği ve kalitesi ortada. Samsung'u geçen hafta içinde almış olsaydınız aynı sitede 1.699 TL satılıyordu, ben de ürünü geçen hafta içinde satın aldım, kullanıyorum, son derece memnunum.
Evet, maalesef ki fiyatı arttığı için satın alamıyorum. Fiyatı tekrardan eski haline dönerse eğer bir tane satın alacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı