1700 TL AMD A10 7890K Monitör Dahil Sistem Toplama

Topladığın sistemden memnun musun ? Acaba X4 860K yerine İ3 6100 almak daha mı mantıklı performans açısından ?

Topladığın sistemden memnun musun ? Acaba X4 860K yerine İ3 6100 almak daha mı mantıklı performans açısından ?
Ben kendi kullandığım sistemi kampanya ile aldım 1100TL(monitör hariç) verdim hepsine. i3 6100 ile X4 860K performans olarak denk işlemciler. F/P olarak Athlon daha önde. i3 6100 almak performans açısından değil ama güncel mimari açısından mantıklı. İleride eline para geçer bir i5, i7 takarsın. Athlon'da öyle bir şans yok. Takabileceğin en güçlü işlemci bu zaten. Daha üst iki model daha var ama piyasada yok. Zaten onlar da çok üstün performans vermiyor. Ben kendi sistemimden çok memnunum. i3 6100'ü hiç düşünmedim bile, alma şansım da yoktu.

Oyunlarda genel olarak kaç FPS alıyorsun ? CS GO, LOL, GTA 5.

Şimdi i3 6100 ve X4 860K arasında kalıyorum. Eger X4 860K tabanlı bir sistem toplarsam yaklaşık 200 TL kâr etmiş olacağım. Ama performans açısından şüphe ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…