E emirhanrosancy Femtopat Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 10:51 #1 Daha önce Attack Shark R1 kullanmıştım fakat bayağı dandik geldi. Birkaç haftada sorun çıkardı, iade ettim. 1500-2000 TL arası bütçem var, rekabetçi oyun oynuyorum. Ne önerirsiniz? Tutuş şeklim normal. Hafif ve wireless olmasını tercih ederim. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 11:32
Daha önce Attack Shark R1 kullanmıştım fakat bayağı dandik geldi. Birkaç haftada sorun çıkardı, iade ettim. 1500-2000 TL arası bütçem var, rekabetçi oyun oynuyorum. Ne önerirsiniz? Tutuş şeklim normal. Hafif ve wireless olmasını tercih ederim.
muratscd Hectopat Ekipman Ustası Dizüstü Cerrahı Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 6.021 Çözümler 25 Yer Florida Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 A515-58-50LB/Playstation 5 Slim Digital Cinsiyet Erkek Dün 11:34 #2 MCHOSE A5 Ultra. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
MCHOSE A5 Ultra. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr