1700 TL CS:GO İçin PC Toplama

Biraz daha koyup APU bir sistem almanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum. APU bir sistem CSGO için yeterli olacaktır, ileriye dönük bir sistem olacaktır. Yeterli bütçeniz olursa 1050ti veya 1060 gibi bir ekran kartı yakabilirsiniz

Vallah ilk defa senden duydum. CS:GO'yu VSYNC açıp oynayan. VSYNC bahsinide anlamamışsın zaten. Sen diyorsun ya. 60 Hz mönitörün var zaten 60 FPS fazlasını gözün algılamıyor. Bende diyorum ki. 60 Hz mönitör ile FPS'yi 60'a sabitle oyna sonra aynı mönitörle 120 FPS oyna kesinlikle fark oluyor.

Bunca yıldır CS:GO oynuyorum. Ben hiç kimsenin zaten gözüm görmüyor bu FPS'yi deyip FPS sabitlediğini görmedim. Sen nasıl CS:GO oyuncususun anlamadım. CS:GO'da yüksek FPS oynu gerçekten etkiliyor. Kusra bakma sen CS:GO oynamamışsın ya da bilmiyorsun.

Aynı mantıkla Knight Online oynunda FPS çok etkili 1000 FPS kesinlikle fark ettiriyor. Şimdi senin mantığınla 240 Hz üstü mönitörü olan adam FPS'yi 240 Hz sabitleyip mi oynasın? Yoksa 1000 Hz mönitörün üretilmesini mi beklesin?

Tamam doğru göz algılamıyor olabilir bunu kabul ediyorum. Ama her oyun aynı değildir. Bazı oyunlarda gözün görmese bile o FPS fark yaratıyor oyunda. Adamda CS:GO için toplayacağım demiş. Yani alacağı FPS önemli. Senin için problem olmayabilir. CS:GO oynayacak adam için problemdir.

Ayrıca bahsettiğin FPS değerleri gerçeği yansıtmıyor. Buyur bu değerleri az önce oyna girip aldım. Ayarlar kısılarak pek ala 1080P'de 150 FPS'yi görebilir. Baseden çekmişsin koymuşsun diyeceksen tabiki dalgalanmalar olacak oyunda. Ama ben bu değerleri dikkat edersen oynun en üst ayarlarıyla alıyorum.

Bu da sistemim;

Son düzenleme:
Allah'ım anlatamıyorum galiba. VSYNC açın demiyorum. FPS'yi sabitleyin konsolla diyorum bunun nesini anlamıyorsunuz?
fps_max 61
Sonuna kadar izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam sen sabitleyip oyna. Numuneliksin yemin ederim. CS:GO'da yüksek FPS fark ettiriyor. Sen sabitleyip oynamaya devam et. Nasıl olsa gözün görmüyor.

Ben gözün Hz değerinden yüksek FPS'yi gördüğünü zaten iddaa etmiyorum. CS:GO ve KO gibi oyunlarda yüksek FPS fark yaratıyor. Sen sabitleyip oynuyorsan senin bileceğin iş. CS:GO oynayanlar yüksek FPS arıyor.

Dediğimi dene bakim ondan sonra konuş gel burda. VSYNC ile bir değil bu dediğim. Git yap gel ondan sonra konuşalım fark var mı yok mu diye.

Ya hala VSYNC diyor. Sabitleme diyor. CS:GO çıktığı günden beri oynuyorum. Bir şeyi denememe gerek yok. Bu kadar yıllık oyuncuyum. CS:GO'da ben yüksek FPS aramıyorum. Sabitliyorum FPS'yi zaten gözüm görmüyor diyen bir seni gördüm. Kusra bakma ama numuneliksin.

Şu forumda anket yapalım. Nasıl olsa gözüm görmüyor deyip CS:GO'yu FPS sabitleyip oynayan kaç adam çıkar acaba.

Aynı adamlara birde CS:GO yüksek FPS fark ettiriyor mu diye soralım?

Tekrar yazıyorum. CS:GO ve KO gibi oyunlarda yüksek FPS gözün görmese bile fark yaratıyor. Oynu etkiliyor. CS:GO yüksek FPS önemlidir. Aksini iddaa eden ya CS:GO oynamamıştır ya da oynamayı bilmiyordur.

Sen dediğimi yapsana konsoldan arkadaşım. Bir fark görecen mi hadi bekliyorum.

Ya tamam arkadaşım sen haklısın. Aynen yaptım. 60 FPS sabitledim oyun süper oldu. Artık gözüm görüyor. Sen haklıymışsın. SAĞ OL!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…