1700 TL CS:GO İçin PC Toplama

36 yaşından gün almış ve hala CS:GO yu severek oynayan biri olarak şunu söyleyebilirim ki bu oyunda yüksek fps oyun akışı açısından farketmektedir.Monitörürünüzün 60HZ olması sizin görsel olarak oyunu takip edebilmenizi bu düzeyde farkettirecektir fakat oyun içindeki aksiyonunuzu yüksek FPS belirleyecektir.

CS 1.5 ve 1.6 dönemlerinde 75 HZ monitör dahi yok iken cafelerde oyun 100 FPS ile oynanırdı.Kimse max_fps 60 yapmaz idi.

Şuan kendi laptopum eski olduğu için ve oyun içinde dalgalanmalar yaşamamak için max_fps 70 yaptığım doğrudur fakat daha iyi masaüstü bilgisayarlarda yüksek fps ler ile daha verimli oyun oynadığımı biliyorum.Bunun adı "daha iyi oyun oynadığını zannetmek te değildir".Aktif oynayanlar iyi bilir.

Yorumuma şuan hala cloud9 takımından “n0thing” ile yapılan röportajıda eklemek istiyorum.Zannetmiyorumki hepsi 320 HZ monitörler ile oynadıklarını.Özetle derlerki profesyonel bir oyuncu en az 200FPS ile bu oyundan verim alabilir.

The importance of frame-rate to a Counter-Strike pro - Kill Screen

Son düzenleme:
Arkadaşlar işlerim yoğun olduğu için konuyu açtıktan sonra takip edemedim. Bu arada çözünürlüğü düşürerek monitörü 75 hertz'e çekebiliyoruz. Benim sormak istediğim bu kadar eski bir işlemci ve GT 1030 ile drop dediğimiz FPS'in aniden düşüp tekrar artması olayı görülür mü? Yoksa 75 hertz ile 75 FPS akıcılığında oynanacağını ben de biliyorum.

İşlemci o kadar eski değil. Daha aylar öncesinde en pöpüler işlemciydi. Hatta İ3 serisini baltalıyor performansıyla diye. Üretimi bile durduruldu. Ben CS:GO'da G4560 - GT 1030 sistemimle hiç drop yaşamadım. Zaten önceki yorumlarda aldığım performansı söylemiştim. İnternetten kendinizde performans testlerine bakabilirsiniz.

G4560 ile birlikte B serisi bir anakart seçmişsin. Bunun sebebi nedir? Sistemi yaptıktan sonra 7. nesil çarpan kilidi açık İntel işlemcilerimi düşünüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…