En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.194,89 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Masaüstü bilgisayar fiyatları, sıfır, ikinci el masaüstü bilgisayar parçaları uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
İndirimleri takip edersen RX 5500 XT 4GB da alınabilir bence.
Gayet de besler. İşlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz olur bir miktar ama dert edilmez. Bal gibi de kullanılır yani (PSU derdi olmasa). @ZeroTw02 Eğer bütçeyi yükseltebilirsen GTX 1650S ve sıfır bir PSU alınabilir. Artıramam dersen 2. el RX 570 ve sıfır bir PSU alınabilir.
Şu an forumda olmasak çok şey söylerdim ama ağızımı açmak istemiyorum. Bir şey söylememe gerek yok. Bildiğim olmasa konuşmam. Ama belli ki senin bilmediğin şeyler var ve suçu bana atıyorsun. İyi günler.
Şu an forumda olmasak çok şey söylerdim ama ağızımı açmak istemiyorum. Bir şey söylememe gerek yok. Bildiğim olmasa konuşmam. Ama belli ki senin bilmediğin şeyler var ki suçu bana atıyorsun. İyi günler.