1700 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

Eğer GTX 970 almayı düşünüyorsanız, sizin bütçenizde performansı en yüksek olan GALAX GTX 970 HALL OF FAME'i önrebilirim.

Link.

Herkese çok teşekkür ederim. Ekran kartının yanında SSD ve kasa almayı düşünüyorum, kasam ekran kartı için küçük geldi sığdıramadım. Ekran kartına uygun, ucuz bir kasa ve yine aynı şekilde oyun oynamalık ucuz bir SSD önerebilir misiniz? İşlemci ve Anakartımı söylemeyi de unuttum onları da söyleyeyim. Anakart : GIGABYTE H97M-D3H İşlemci: Intel I5 4460 3.20 GHZ. İşlemcim ve anakartım sıkıntı çıkarır mı bu ekran kartına?

Son düzenleme:
GTX 970 Tavsiye ederim çok iyi bir kart, sağlam overclock ile tahminimce GTX 980 'e yakın bir performans verir tabi soğutması iyi olan bir model tercih etmeniz sizin yararınıza olur. 4GB Belleği dert etmeyin günümüz oyunlarının tamamına yetecektir. Düşük güç tüketimi olduğundan aşırı sıcaklık değerleriyle pek karşılaşmazsınız.

R9 390x alacağım fakat MSI ya da Gigabyte alacağımı düşünmüyorum çünkü kartlar hemen hemen aynı gpu'yu kullanıyorlar ve fan gürültüsü ile bir derdim yok.

Kasayı gerçekten beğendim, SSD konusunda pek bilgim yok araştırma yapmam gerekiyor. Teşekkürler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…