Makaleler
5
PS4'üm var, oyunlarımı oradan oynuyorum. Bu yüzden ekran kartına ihtiyacım yok. Ekrana görüntü gelse yeter. Ryzen 3 almayı düşünüyorum, fiyatı i3 6100'e yakın olabileceğinden dolayı Ryzen 3'ü temsil etmesi için i3 6100 koydum listeye. Bu bilgisayarı programlamaya başlamak için toplamak istiyorum. İnşallah toplayabilirim. Sizce sistem olmuş mu?

Not: Harddisk'im mevcut.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyeniz için teşekkür ederim, ama dediğiniz kasaya önceden bakmıştım beğenmediğim için Dark N10 seçtim.

Ryzen işlemcilerde dahili grafik yongası bulunmuyor. Yani ekrana görüntü veremez sistem bu haliyle.

Ryzen işlemcilerde dahili grafik yongası bulunmuyor. Yani ekrana görüntü veremez sistem bu haliyle.
Öyle bir şey duymuştum ama tam emin değildim, o zaman bana 1080p görüntü verebilecek 0 veya 2.el farketmeksizin bir ekran kartı önerebilir misiniz? Pahalı olmasına gerek yok.

Yanlış Bilgi
Öyle bir şey duymuştum ama tam emin değildim, o zaman bana 1080p görüntü verebilecek 0 veya 2.el farketmeksizin bir ekran kartı önerebilir misiniz? Pahalı olmasına gerek yok.

Dahili Grafik yongası var fakat CrossFire için SLI desteklemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…