1700 TL Ekran Kartsız Sistem Toplama

mehmetkacmaz1

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2016
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Elimde ekran kartı bulunmaktadır. MSI R7 240. Bütçem 1700 TL olabilir en fazla. Sistemin vatandan toplanılması gerekiyor nedeni ise ailem elden almamı istiyor. Aklımdakiler sağlam bir anakart ve sağlam bir PSU. 2 sene sonra RX 480 ve i5 7500 alabilirim. İşlemci olarak g4560 sistem var aklımda dediğim gibi vatandan toplanıcak. Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar konu günceldir. Vatan veya inventusdan toplanabilir. Bütçe 1400 tl civarı daha düşükde olabilir. Ekran kartı elimde yardım edin lütfen.

Hiç cevap yok.

Lütfen neden kimse cevap vermiyor. Görmüyormusunuz acaba anlamadım tüm konulara cevap var ama bunda yok şuan kendi kendimemi konuşuyorum bilmiyorum. Öneri bekliyorum teşekkürler.
 
Bak bakim topladım birtane :3
  • MSI B150M PRO-VDH Anakart
(RX480 için en az B150M tavsiyemdir.)
  • İntel Pentium G4560 3.5GHz İşlemci
(Geliştirene kadar işini fazlasıyla görür.
  • WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Sata 3 HDD
  • Corsair Value 8GB 2133MHz DDR4 Ram
(50TL fazla verip Kingston Hyperx Fury alabilirsin sana kalmış.)
  • High Power 500W 80+ PSU
(İleride RX480 alacağın için bu gerekli.)

  • Dark Sub-Zero, Dark Shadow, Dark Ninja Kasa bakabilirsin bunlara.

SSD yok içinde ilerde alırsan Corsair Force LE 120GB 560/530 2.5" SSD alabilirsin.

NOT: B150M e bios güncellemesini yaptırt yoksa çalışmaz sistem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi siteden topladınız. MSI B250M PRO-VDH olsa daha mı iyi olur inventus veya vatandan önerisi olan varmı değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.
 
Hangi siteden topladınız. MSI B250M PRO-VDH olsa daha mı iyi olur inventus veya vatandan önerisi olan varmı değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Şu an sizin için vatandan topluyorum birtane ama Ram stokları bitmiş sitede bildiğiniz ram yok

Buyrun bu Vatandan toplandı.

Sizde zaten R7 240 Ekran Kartı var.

Kaldı bir de geriye kasa onu Vatan a gittiğinizde seçer alırsınız beğendiğinizi.

Sadece Everest ve Frisby den uzak durduğunuza emin olun.

Bir de PSU gerek bu sisteme. İlerde RX480 alabilirim dediğiniz için High Power 500W 80+ PSU öneriyorum. Vatanda var mıdır bilmiyorum sitesinde bulamadım

Vatandan toplamayı önermem asla da yapacak bir şey yok bu sistemi internetten 1000TL ye alabilrdiniz.

Fazladan para ödüyorsunuz Vatana

MSI B150M Anakarta Bios Güncellemesi gerekli unutmayın yaptırtmayı gidip orda toplatırsanız yaparlar muhtemelen de siz yine de söyleyin :/ Yoksa çalışmaz sistem.

MSI B250M sorunuz ise şöyle Bios Güncellemesi ile uğraşmadan direk kullanabiliyorsunuz G4560 ile ve Bazooka modelinde 4 Ram slotu var ileriye dönük olacaktır.

Bu arada RAM soğutucsuz eğer istemem derseniz Kingston Hyperx Fury alabilirsiniz
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2017-03-02-22-47-03-1.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…