S sawagee Hectopat Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar G4560 ve RX 460 ile bilgisayar toplar mısınız? Bütçe 1700 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2017
Aykut Özder Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #2 Donanım Arşivi 1800TL sistem toplama videosuna bir bak
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #3 50 TL daha verin bunu alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
50 TL daha verin bunu alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aykut Özder Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #4 JohnMacTavish dedi: 50 TL daha verin bunu alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... oradaki sistem ile donanım arşivinin videosundaki sistem aynı
JohnMacTavish dedi: 50 TL daha verin bunu alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... oradaki sistem ile donanım arşivinin videosundaki sistem aynı
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #5 Ekran kartı ve anakart farklı.
Aykut Özder Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #6 JohnMacTavish dedi: Ekran kartı ve anakart farklı. Genişletmek için tıkla... ikisi de gtx1050ti kullanıyor ikisi de h110m kullanıyor
JohnMacTavish dedi: Ekran kartı ve anakart farklı. Genişletmek için tıkla... ikisi de gtx1050ti kullanıyor ikisi de h110m kullanıyor
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #7 Biri Asrock ve Galax diğeri MSI ve MSI. Ayrıca Donanım Arşivi Dostlar Grubuna üye misiniz?
Aykut Özder Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #8 JohnMacTavish dedi: Biri Asrock ve Galax diğeri MSI ve MSI. Ayrıca Donanım Arşivi Dostlar Grubuna üye misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır?
JohnMacTavish dedi: Biri Asrock ve Galax diğeri MSI ve MSI. Ayrıca Donanım Arşivi Dostlar Grubuna üye misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır?
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #9 Tamam. Çünkü o kanalın Facebook grubu o yüzden sordum.
Aykut Özder Hectopat Katılım 22 Mart 2016 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #10 JohnMacTavish dedi: Tamam. Çünkü o kanalın Facebook grubu o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Alakasını merak ettim açıkçası neden sorduğunuzu falan
JohnMacTavish dedi: Tamam. Çünkü o kanalın Facebook grubu o yüzden sordum. Genişletmek için tıkla... Alakasını merak ettim açıkçası neden sorduğunuzu falan