do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 9 Haziran 2021 #11 Çok sıfırlı coinlere yatırım yapılabilir. Veya favori coinim polkadot düşükken alabilirsiniz. Ytd.
B Binbows Picopat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 272 Çözümler 3 Yer Windows 7'de 9 Haziran 2021 #12 Molsania dedi: Arkadaşlar 1700 TL param var. Ne yapabilirim bu parayla? Genişletmek için tıkla... PC parçalarını yenileyebilirsin mesela.
Molsania dedi: Arkadaşlar 1700 TL param var. Ne yapabilirim bu parayla? Genişletmek için tıkla... PC parçalarını yenileyebilirsin mesela.
Molsania Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #13 Xantern dedi: Dolara yatır. O her zaman artıyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir o hocam.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #14 Molsania dedi: Bitcoin'in düşüp artacağı konusunu bilmediğim için çok riskli. Genişletmek için tıkla... Uzun zamanlı olarak yükselir ama kısa süreli yapacaksanız hiç denemeyin. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2021
Molsania dedi: Bitcoin'in düşüp artacağı konusunu bilmediğim için çok riskli. Genişletmek için tıkla... Uzun zamanlı olarak yükselir ama kısa süreli yapacaksanız hiç denemeyin.
Molsania Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #15 y4vuzz dedi: Uzun zamanlı olarak yükselir ama kısa süreli yapacaksanız hiç denemeyin. Genişletmek için tıkla... O yüzden dolar iyi bir tercih gibi duruyor malum hiç düşmüyor.
y4vuzz dedi: Uzun zamanlı olarak yükselir ama kısa süreli yapacaksanız hiç denemeyin. Genişletmek için tıkla... O yüzden dolar iyi bir tercih gibi duruyor malum hiç düşmüyor.
R Red_CE Decapat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 9 Haziran 2021 #16 Molsania dedi: Alıyım mı altın düşüp artma mevzularını bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yazın artıyor düğünlerden dolayı, kışın azalıyor. Ben 2 3 yıldır toplam 7 8 k yatırmıştım şuan 12 13k oldu
Molsania dedi: Alıyım mı altın düşüp artma mevzularını bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Yazın artıyor düğünlerden dolayı, kışın azalıyor. Ben 2 3 yıldır toplam 7 8 k yatırmıştım şuan 12 13k oldu
Lynch0 Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 960 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #17 Ben olsam LattePanda alırdım. Bilmiyorum çok hoşuma gitti Arduino Ürünleri ve Setleri - n11 Arduino Ürünleri ve Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Arduino Ürünleri ve Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ben olsam LattePanda alırdım. Bilmiyorum çok hoşuma gitti Arduino Ürünleri ve Setleri - n11 Arduino Ürünleri ve Setleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Arduino Ürünleri ve Setleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Molsania Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #18 Red_CE dedi: Yazın artıyor düğünlerden dolayı, kışın azalıyor. Ben 2 3 yıldır toplam 7 8 k yatırmıştım şu an 12 13K oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi alırsam geç kalmış olur muyum?
Red_CE dedi: Yazın artıyor düğünlerden dolayı, kışın azalıyor. Ben 2 3 yıldır toplam 7 8 k yatırmıştım şu an 12 13K oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi alırsam geç kalmış olur muyum?
Crvena Zvezda Hectopat Katılım 24 Nisan 2021 Mesajlar 2.561 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #19 Molsania dedi: Alıyım mı altın düşüp artma mevzularını bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Valla hocam kısa özet dolar arttığı sürece artacak oda sana kalmış dolar artmaz diyorsan yatırma
Molsania dedi: Alıyım mı altın düşüp artma mevzularını bilmiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Valla hocam kısa özet dolar arttığı sürece artacak oda sana kalmış dolar artmaz diyorsan yatırma
Molsania Hectopat Katılım 19 Mayıs 2021 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2021 #20 Crvena Zvezda dedi: Vallahi hocam kısa özet dolar arttığı sürece artacak oda sana kalmış dolar artmaz diyorsan yatırma. Genişletmek için tıkla... Vallaha malum parti olduğu sürece düşmez gibime geliyor onlar gittikten sonra satarım zaten.
Crvena Zvezda dedi: Vallahi hocam kısa özet dolar arttığı sürece artacak oda sana kalmış dolar artmaz diyorsan yatırma. Genişletmek için tıkla... Vallaha malum parti olduğu sürece düşmez gibime geliyor onlar gittikten sonra satarım zaten.