dassault Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 455 Çözümler 2 Yer Ankara Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600G ASUS PRİME B450M-K II XPG 16 GB RAM GIGABYTE 120 GB SSD SEAGATE BARRACUDA 1 TB HDD SAMSUNG 160 GB HDD MSİ 550W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2021 #12 SEMIKAANCAKIR dedi: Anakartı AMD? Genişletmek için tıkla... Ha bende sıfır sistem topluyor sandım. Daha sonradan artistlik yapayım aşağılama yapayım deme, ben bu işin bölümünü okuyorum.
SEMIKAANCAKIR dedi: Anakartı AMD? Genişletmek için tıkla... Ha bende sıfır sistem topluyor sandım. Daha sonradan artistlik yapayım aşağılama yapayım deme, ben bu işin bölümünü okuyorum.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #13 dassault dedi: Daha sonradan artistlik yapayım aşağılama yapayım deme, ben bu işin bölümünü okuyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yapmadım zaten.
dassault dedi: Daha sonradan artistlik yapayım aşağılama yapayım deme, ben bu işin bölümünü okuyorum. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yapmadım zaten.