1700 TL işlemci ve anakart önerisi

Cpt. Deadpool

Kilopat
Daha fazla  
Ekran kartım Asus GTX 680. İlerde ekran kartımı daha iyi bir ekran kartıyla değiştirebilirim ve darboğaz sorunu da yaşamak istemiyorum, bunları göz önünde bulundurarak bana anakart ve işlemci önerisinde bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

RYZEN 5 1500X
MSI B350 TOMAHAWK AM4+
1250-1300tl alabilirsin

Ryzenin nesi bu kadar iyi beyler, herkes onu tavsiye ediyor ama bağımsız sitelerce yapılan kıyaslamalarda intel daha iyi çıkıyor.

Güncel testlerde başa baş gidiyorlar. Neden mi Ryzen:
  • 2020'ye kadar destek alan bir platform.
  • OC için fazladan para vermeye gerek yok, B350 bir anakartla OC yapabilirsin.
  • Stok soğutucusu Intel'e göre çok daha iyi.
  • İleriye dönük bir işlemci serisi.
Eğer test istersen atarım sorun değil.

Ryzenin nesi bu kadar iyi beyler, herkes onu tavsiye ediyor ama bağımsız sitelerce yapılan kıyaslamalarda intel daha iyi çıkıyor.
Emin misin? Bağımsız denen o siteler çok da bağımsız degil gibime geliyor. Ancak bu tartismanin yeri burası degil, konuyu dağıtmayalım.
Soruya gelirsek; önce bütün sistem özelliklerinizi (Monitör, PSU ivir zıvır dahil) belirtmeniz lazım. Bunu yapmadığınız takdirde yaptığımız yorumların bir değerinin olduğunu düşünmüyorum.

Ryzen'in nesi bu kadar iyi, herkes onu tavsiye ediyor ama bağımsız sitelerce yapılan kıyaslamalarda Intel daha iyi çıkıyor. S

Bro, ne yapacağına bağlı eğer ufak çaplı oyunlar ve iş için kullanacaksan Intel. Ama böyle ben son nesil oyunlar oynayacaksan Ryzen tavsiye ederim. Çünkü ben genellikle iş için kullandığım için Intel aldım arada MC oynuyorum. Mesela gidip assasians Creed'i Ultra ayarlarda oynayacağım diyorsan git Ryzen al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…