1700 TL kadar dizüstü tavsiyesi

Selamlar;

1700 Tl'ye kadar office kullanımı vb. işler için tercihen Asus veya Dell marka dizüstü tavsiyelerinizi bekliyorum.

* Kronik sorunu olmayan bir model olsun lütfen. Kendim için değil de kızkardeşim için bakıyorum.
* Soğutma sistemi sıkıntılı olmayan (eski hp dizüstü elektirikli süpürgeyi aratmıyordu.)
* Freedos olmayacak.
* Yine ilk planda i5 işlemcili, yeni nesil i3 ler var ise onlardan da olabilir. Piyasaya oldukça uzak kaldım.
Şimdiden teşekkürler.
İ5'li bi lenovo z510 bulabilirsiniz.1500 civarına.

Selamlar;

1700 Tl'ye kadar office kullanımı vb. işler için tercihen Asus veya Dell marka dizüstü tavsiyelerinizi bekliyorum.

* Kronik sorunu olmayan bir model olsun lütfen. Kendim için değil de kızkardeşim için bakıyorum.
* Soğutma sistemi sıkıntılı olmayan (eski hp dizüstü elektirikli süpürgeyi aratmıyordu.)
* Freedos olmayacak.
* Yine ilk planda i5 işlemcili, yeni nesil i3 ler var ise onlardan da olabilir. Piyasaya oldukça uzak kaldım.
Şimdiden teşekkürler.
Yada z500.
LENOVO Z500 59-377478 NOTEBOOK - Teknosa

Teşekkürler.

Buradan anladığım kadarıyla hepsiburada.com'da sahibinden, gittigidiyor vb. siteler gibi aracı satıcılar mı kullanmaya başladı?
Çünkü burada paylaştığınız ürün ilk mesajda paylaştığım gittigidiyor daki cihazı satan kişi.
Onlar hepsiburada'ya mal satan firmaların isimleri. Merak etme hiçbir sorun olmaz hepsiburada da. Fakat Gittigidiyor önermem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı