1700 TL kasa önerisi

Bütün önerileri eleştirdikten sonra sizin tavsiyenizi görsek.
Konuya 2 tane öneri bıraktım, mesaj yazmadan önce onlara bakmaya ne dersin?
O hissiyat O11'de de var. Yapısı gereği ince metal kullanılmış Warcry'da. O11'de ise alüminyum. Alüminyum olduğu için hissiyatı daha iyi geliyor elleyince; ama yine ince sac olduğu için teneke hissiyatı veriyor. Pek önemli bir detay değil.
DarkFlash'ı pek beğenmedim arkadaşlar. Yine de teşekkürler. Corsair 4000X sizce nasıl?
O paraya alınmaz.
Bütün önerileri eleştirdikten sonra sizin tavsiyenizi görsek.
Ayrıca öneri yapmak için öneri yapmak zorunda da değilsin. Bilmediğin konuya yorum yapma.

Çok güzel bir Dark flash ve bu işi çok bildiğini belli eden war Cry kasan yorumundan sonra kendim yorum yapmam. Üzme kendini.

Çok güzel bir DarkFlash ve bu işi çok bildiğini belli eden Warcry kasa yorumundan sonra kendim yorum yapmam. Üzme kendini.
Gömdüğüm ürünler hakkında 1 kelime bile bilmeyince, insanlara bilmediğim konularda çöp ürün önerince girdiğim tavırlar.

1. Önerdiğin kasanın, konu sahibinin bütçesiyle alakası yok.
  2. Önerdiğin ürün mükemmel ötesi giriş seviyesi bir ürün. 700'ü bırak, 400 TL bile etmez.
  3. DLS480'e ait 1 tane kusur bulamazsın, gelmiş küçümsüyorsun. DLS480 olarak değil, DarkFlash olarak girmenden belli zaten mesaja. DLS480'in üstüne Corsair etiketi çaksak iyi derdin ama.
  4. Yine pek çok insanın ezbere kötü dediği gibi sen de Warcry'a kötü demişsin. Gamepower'ı gören kötüyü yapıştırıyor. Arkadaşım, kasayı kullandın mı? Hadi kullanmadın diyelim; çünkü bir ürün hakkında bilgi sahibi olmak için illa onu kullanmak gerekmiyor. Özelliklerine baktın mı? Bakmadın. Doğru fan konfigürasyonu nasıldır baktın mı? Bakmadın. Bu kasayı alırsam hangi parçaları seçmem gerek, hangi parçalardan uzak durmam gerekiyor dedin mi? Demedin. Neredeyse yarısı temperli camdan oluşmuş kasanın ne gibi bir dandikliği olabilir? Olamaz.
Bugün gezerken şöyle bir kasa gördüm. Tam fikrim yok. Fiyatı uygun fikri olan yazsın. Umarım işine yarar.
Fikrin olmadığını kendin de belirtmişsin. Madem fikrin yok, neden öneriyorsun? Fikrin yoksa, git kendi konunu aç ve tavsiye al. Yolumun üstü diye fikrimi yapayım dedim, geldin ukalaca bir cevap verdin. Cevap verdim, üstüne yine ukalaca bir cevap verdin. Yazmak zorunda değilsin dostum, kimse senden zorla öneri istemiyor.

Son düzenleme:

Attığım kasanın bütçesine takılmışsın. Ekonomik olsun diye o linki attım. Şu an senin sınıfından senin zenginliğine uygun bir link oldu mu?

Aklıma bir soru geldi ve bunu sormak istiyorum. Corsair 4000X'te olan fanlar 3 pinli mi oluyor? Yoksa 4 pinli mi? Arkadaşlar herkese teşekkürler, tartışmanıza gerek yok.

Aklıma bir soru geldi ve bunu sormak istiyorum. Corsair 4000X'te olan fanlar 3 pinli mi oluyor? Yoksa 4 pinli mi? Arkadaşlar herkese teşekkürler, tartışmanıza gerek yok.
Güç pinini mi soruyorsun, RGB pinini mi? RGB pinini soruyorsan iCUE onlar. İçerisinde yer alan kontrolcüye bağlı bir şekilde geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…