1700 TL olacak şekilde mekanik red switch bir klavye arıyorum. Önerileri bekliyorum.
K630w var bende %60 klavye numlock ve ok tuşları yok. Blue switch ve metal şaseli. Ben beyaz renkli modeli tercih ettim. Kablolu model usb-a ve klavyeye giren uç type-c. Rgb kalitesi aşırı iyi parlaklığı ortalama üstü. Windowsdaki programı için gayet işini yerine getiriyor. 1400 1500 tl civarında tabikide kablosuz ve red switch için k530 modelinede yönelebilirsiniz. Sadece markanin kalitesinden bahsetmek istedim. Konu sahibinede yardımcı olurE-YOOSO Z686 kullanıyorum memnunum, Red Dragon K530 Pro da bakabilirsiniz.
K630W var bende %60 klavye NumLock ve ok tuşları yok. Blue switch ve metal şaseli. Ben beyaz renkli modeli tercih ettim. Kablolu model USB-a ve klavyeye giren uç Type-C. RGB kalitesi aşırı iyi parlaklığı ortalama üstü. Windows'taki programı için gayet işini yerine getiriyor. 1400 1500 TL civarında tabii ki de kablosuz ve red switch için K530 modelinede yönelebilirsiniz. Sadece markanin kalitesinden bahsetmek istedim. Konu sahibinede yardımcı olur![]()
E-YOOSO Z686 kullanıyorum memnunum, red Dragon K530 Pro da bakabilirsiniz.
1700 TL olacak şekilde mekanik red switch bir klavye arıyorum. Önerileri bekliyorum.
K630W var bende %60 klavye NumLock ve ok tuşları yok. Blue switch ve metal şaseli. Ben beyaz renkli modeli tercih ettim. Kablolu model USB-a ve klavyeye giren uç Type-C. RGB kalitesi aşırı iyi parlaklığı ortalama üstü. Windows'taki programı için gayet işini yerine getiriyor. 1400 1500 TL civarında tabii ki de kablosuz ve red switch için K530 modelinede yönelebilirsiniz. Sadece markanin kalitesinden bahsetmek istedim. Konu sahibinede yardımcı olur![]()
Hocam altta verdiğim Havit'in klavyesini almayı düşünüyorum ama brown switch mi yoksa red switch mi önerirsiniz?
Link
Evet fiyatına göre iyi bence switch olarak outemu kullaniyor belki o düşük olabilir ama gayet iyi nedenki?
Evet fiyatına göre iyi bence switch olarak Outemu kullaniyor belki o düşük olabilir ama gayet iyi nedenki?
E-YOOSO Z686 kullanıyorum memnunum, red Dragon K530 Pro da bakabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.