1700 TL LG G5 Alınır mı?

mcangul

Hectopat
Daha fazla  
Paralel ithalat LG G5 almayı düşünüyorum 1700 TL'ye. Bütçem 3500TL fakat ben bir telefona o kadar para vermek istemem aynı işleri yapabiliyorsam. Telefon ile ilgili görüşlerinizi almak isterim. Farklı telefon önerilerinizde sebep belirtirseniz sevinirim.

Telefonun moduller olması güzel gibi gelsede belli bir yerden sonra o alt kısmı tutmayacaktır. Bence büyük sorunlara neden olabilir.

Kardeşim ben yedek batarya aldım. sık sık bataryasını çıkartıp takıyorum. Sorun olmadı kesinlikle.

1 yıl sonra ya ister istemez modüler aparat eskisi kadar sıkı tutmamaya başlar.

Diğerlerinden 1-2 saniye hızlı olunca hayatınız değişmeyecek. @MutluEgemen
Konu bu değil. Zaten ben o cümleyi kurarken onu kastetmedim. Bu cihaz IPhone 6S'ten güçlü. İlk mesajı okursanız anlarsınız zaten. Fiyatı 2300 TL. Kastettiğim şey bu fiyata böyle iyi olması. Bende bir telefona 3000 küsür para vermeyi mantıklı bulmuyorum. Ne dediğimi anlamışsınızdır umarım.

Gönlünden ne geçiyorsa onu almalısın madem bütçen var parelel ithalat ile ürün alma vatan veya teknosadan al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…