Merhaba sayın forumdaşlar belki bu kaçıncı bu konu hakkinda bilmiyorum ama tekrardan sorumcam yardımlarınız bekliyordum.
İlk olarak okullar kapandı ve yaz için kendime League of Legends oynayıp bazı güzel hareketlerimi de Record etmek için bilgisayar toplamaya karar verdim. Hemen aklıma ünlü APU sistem geldi ve işlemciyi 7890K ile değiştirerek bir ekran kartı olmadan topladım fakat aklıma GTX 950 Ti ile sistem toplamak geldi ama bununla ilgili bir bilgi veya kaynak bulamadım.
Bilgisayardan pek anlamam ama bu aralar epey ilgili durumdayım yeni alacağım için. Beni 2-4 sene arası idare etmesi gerek, fiyat konusuna gelirsek; APU sistemden SSD'yi çıkarınca bizim tanıdık PC parçacısı 1100 ₺ fiyat çıkardı 1600 ₺'lik sisteme. Yani fiyat 1700 ₺'e kadar çıkabilir.
Bu tür konular çok var fakat affola yardımlarınız bekliyorum. LoL'ü Medium ayarlarda 30 FPS kasmadan record alabilmem lazım, tekrardan sağ olun.