I ismimivermiycem Hectopat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2016 #11 x4 860k nın 880k sı çıkacakmış bir haftaya sadece onu değiştirip o sistemi almayı düşünüyorum
B BigSlap Hectopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Mart 2016 #12 Silinen üye dedi: x4 860k nın 880k sı çıkacakmış bir haftaya sadece onu değiştirip o sistemi almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... En mantıklı seçimi yapmış olursunuz bende onu yapacağım yanlız küçük bir fiyat farkı olabileceğini unutmayalım.
Silinen üye dedi: x4 860k nın 880k sı çıkacakmış bir haftaya sadece onu değiştirip o sistemi almayı düşünüyorum Genişletmek için tıkla... En mantıklı seçimi yapmış olursunuz bende onu yapacağım yanlız küçük bir fiyat farkı olabileceğini unutmayalım.
I ismimivermiycem Hectopat Katılım 4 Mart 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2016 #13 Silinen üye dedi: En mantıklı seçimi yapmış olursunuz bende onu yapacağım yanlız küçük bir fiyat farkı olabileceğini unutmayalım. Genişletmek için tıkla... çok fazla fiyat farkı olacağını düşünmüyorum umarım fazla zorlamaz bizleri
Silinen üye dedi: En mantıklı seçimi yapmış olursunuz bende onu yapacağım yanlız küçük bir fiyat farkı olabileceğini unutmayalım. Genişletmek için tıkla... çok fazla fiyat farkı olacağını düşünmüyorum umarım fazla zorlamaz bizleri
B BigSlap Hectopat Katılım 1 Mart 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Mart 2016 #14 Silinen üye dedi: çok fazla fiyat farkı olacağını düşünmüyorum umarım fazla zorlamaz bizleri Genişletmek için tıkla... 300 yada 310 lira falan olur diye tahmin ediyorum inanılmaz bir fark yok.
Silinen üye dedi: çok fazla fiyat farkı olacağını düşünmüyorum umarım fazla zorlamaz bizleri Genişletmek için tıkla... 300 yada 310 lira falan olur diye tahmin ediyorum inanılmaz bir fark yok.