1700 TL Sapphire r9 380 Sistem

NvidiA.d

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar uzun zamandır bilgisayar toplamayı düşünüyodum sonunda belli bir birikimim oldu. Cumartesi günü topladığım sistemi alıcam. Bu birikimin boşa gitmesini istemiyorum o yüzden sizleri tavsiyeleriniza göre alıcam. Fotoğraf da anakart yok çünki daha önceden aldım 1 ay olmuştur. Aklımda ki merak ettiğim soru Sapphire r9 380 modeli mi yoksa 50-60 tl fazla verip MSI modelini almak mı. Yardımlarınızı bekliyorum :)) he birde hdd 750 gb 7200 rpm 2016-04-12 17_37_15-VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u.png
2016-04-12 17_37_15-VATAN BİLGİSAYAR - Teknoloji & Bilgisayar Hiperstore'u.png

Ekipmanları internetten sipariş etmeyi düşünüyodum. Parçaları görüp çalışıyo mu diye test edip almayı tercih ediyorum sonra internetten kargosuydu vs. uğraşmak istemiyorum.Tavsiyen için sağol

Vatan dan alırken açılmamış kutuyu parasını ödemeden açtırmazlar :D ben webdenal dan telefon notebook bilgisayar parçaları DSLR fotoğraf makinesi falan aldım çabuk gönderiyolar teknobiyotikde gzl oradanda aldım bişiyler NOT: Teknobiyotik den alışveriş yaparsan 16 TL fark ödeyeren sana gönderilmeden önce sistemi test ediyolar yani bir parçada arıza çıkarsa göndermiyolar kapiş

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı