1700 TL sistem

@Fatih Akarsu @ozor06 banada mantikli geldi fakat hdd ve ramde internete ozel diye biliyorum ben bunlari toplayip vatanda calisanlara diyecegim o yuzden, dediginiz gibi ekran kartini r9 270 istedigim icin ayarlayip hdd ve ramini ben sectim. Hocam dediginiz anakarti seciyorum ozaman ileride parca degisikliginde sıkıntı cikarmaz umuyorum hdd yide 1tb a geciriyorum.
Hocam netten alıp onuda götürseniz takarlar sanırım o saçmalığa bende katılıyorum internete özelmiş. :D Önerdiğim sistemdeki anakartın ön usb 3.0 desteği yok ama isterseniz gittiğiniz yerde h81 chipsetinden daha düşük bir chipset olmadıkça biraz fiyat yükseltip satın alabilirsiniz anakartı da. HDD ise seagate barracuda alırsın sende hocam orda aynı fiyata alırsın diye düşünüyorum.

@Fatih Akarsu hocam saniyorumki o internete ozel olan fiyat olabilir stoklarda var diyor ben bunu gostericem insallah olmazsa hdd ve ramde ordaki gorevliler degisiklik yapar
Screenshot_2015-06-26-15-06-38.png
Screenshot_2015-06-26-15-07-01.png

İyi günlerde kullanın hocam. Mağazada seagate 1tb vardır en kötü 3 lira farkla zaten oda iyi hdd oda internetten eklenmiyor. :D Rami orda alırken eğer bunu o fiyata vermezlerse 1600 mhz ama cl değeri düşük (8-9) olan bir ram alınız. Tabi fiyatıda o civarda tutmak en iyisi. 2 adet 4 alıcak olursanız crucial taktikler var. Sarı tepki süresi en hızlı ram sanırım vatandaki 100 lira tanesi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı