- Makaleler
- 8
11 yaşındaki kardeşim kullanacak telefonu. Genelde video izleyip telefondan, Roblox falan oynar. Tavsiyeniz nedir?
11 yaşındaki kardeşim kullanacak telefonu. Genelde video izleyip telefondan, Roblox falan oynar. Tavsiyeniz nedir?
General Mobile markasına güvenmiyorum açıkçası. Başka neler önerirsin?Hocam bu ürünü öneririm ancak Roblox oyunundan pek bir şey beklemeyin.
Garip bir şekilde 720G yonga setini kullanan Note 9S bile bu oyunda sıkıntı yaratıyor, kasıyor ve çok ısınıyor.PTTAVM: General Mobile GM9 Pro 64 GB (General Mobile Türkiye Garantili)
General Mobile GM9 Pro 64 GB (General Mobile Türkiye Garantili)www.pttavm.com
General Mobile markasına güvenmiyorum açıkçası. Başka neler önerirsin?
General Mobile markasına güvenmiyorum açıkçası. Başka neler önerirsin?
Benim için değil de onun için olabilirHocam o zaman 2 seçenek var ya 2.el bir ürün alacaksınız ya da bunu.
General Mobile'a güvenmeyen qukitel markasına da güvenmeyeceğinden 2.el alacaksınız sanırım.
2.el sorun olur mu sizin için?
İkinci el olarak Huawei Mate 10 Pro bakabilirsiniz, OLED ekranı, güçlü işlemcisi ve stereo hoparlörü ile gayet güzel bir cihaz.General Mobile markasına güvenmiyorum açıkçası. Başka neler önerirsin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.