1700 TL'ye 2. el Vega56 alınır mı?

FurkanHLL

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Elden Vega 56 alacağım. Adam 1700TL istiyor. Mining yapmadığını söylüyor.
1.) Kart Sapphire tek fanlı modeli. Bu karta OC yapabilir miyim?(OC'a merakım var)
2.) Yapabilirsem OC ile GTX 1080 performansı verir mi? Yapılmazsa Nvidia kanadında hangi karta eşdeğerdir?

Düşüncelerin aksine almak istiyorum çünkü 2-3 FPS için bile canımı veririm. Vega 56 ile GTX 1070 veya RX580 arasında fark var. Hem de çok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşüncelerin aksine almak istiyorum çünkü 2-3 fps için bile canımı veririm. Vega 56 ile GTX 1070 veya RX580 arasında fark var. Hemde çok.
Niye buraya konu açtınız? Size önerilenlere kulak vermiyorsunuz. 2000 TL'ye sıfır 1070 varken tek fanlı ve ikinci el Vega 56'ya o para verilmez.
Bir arkadaş 1070 linki bırakmış. Onu almak daha mantıklı. 2 veya 3 gündür aynı fiyatla satışı açık o fiyattan.
Teknobiyotik sitesinde hocam.

Alın, ben yerinde olsam ve almasam pişman olurdum.
OC yaparsın ama az.
GTX 1080'ne yetişemezsin.
OC meraklısıysan ya RTX al ya da GTX 1060 ve üzeri daha mantıklı.
Ben de meraklıyım ama Vega 56 kaçar mı senin kararın.

Hocam tek fanlı bir modelde OC yapmak ne kadar mantıklı bilmiyorum. Tek fanlı modellerin çoğu low profile diye geçiyor. Amacınız oyun oynamaksa Asusun ROG serisi, MSI'in Gaming serisini almanızı öneririm. İçiniz rahat OC yapabilirsiniz. İkinci el bir ekran kartının ne kadar yorgun olduğunu bilemezsiniz (mining yapılmadığı meçhul) üstüne tek fanlı. Seçim sizin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı