ConorAlp Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #1 Ekran kartım RTX 2060 kasamda 2 adet SSD ve 6 adet fan bulunmakta. Ayrıca işlemci soğutucum mevcut. 550 watt PSU yetersiz kaldığını düşünüyorum. F/P PSU önerirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 1700.
Ekran kartım RTX 2060 kasamda 2 adet SSD ve 6 adet fan bulunmakta. Ayrıca işlemci soğutucum mevcut. 550 watt PSU yetersiz kaldığını düşünüyorum. F/P PSU önerirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 1700.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 26 Mayıs 2023 #2 MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bütçeyi zorlamadan şu ürünü alın. Fiyatının görebildiğim kadarı ile en iyisi anlık olarak. Tükenmeden... Fazladan masrafa gerek yok o sistem için.
MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bütçeyi zorlamadan şu ürünü alın. Fiyatının görebildiğim kadarı ile en iyisi anlık olarak. Tükenmeden... Fazladan masrafa gerek yok o sistem için.
ConorAlp Decapat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2023 #3 Oreki dedi: MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bütçeyi zorlamadan şu ürünü alın. Fiyatının görebildiğim kadarı ile en iyisi anlık olarak. Tükenmeden... Fazladan masrafa gerek yok o sistem için. Genişletmek için tıkla... Hocam alacağım fakat kasama olur mu kasa Gamepower Horizon.
Oreki dedi: MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Bütçeyi zorlamadan şu ürünü alın. Fiyatının görebildiğim kadarı ile en iyisi anlık olarak. Tükenmeden... Fazladan masrafa gerek yok o sistem için. Genişletmek için tıkla... Hocam alacağım fakat kasama olur mu kasa Gamepower Horizon.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.874 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 26 Mayıs 2023 #4 ConorAlp dedi: Hocam alacağım fakat kasama olur mu kasa Gamepower Horizon. Genişletmek için tıkla... Kasanız gördüğüm kadarı ile ATX. Alacağınız PSU'nun standartı da ATX. Kasanıza uygundur.
ConorAlp dedi: Hocam alacağım fakat kasama olur mu kasa Gamepower Horizon. Genişletmek için tıkla... Kasanız gördüğüm kadarı ile ATX. Alacağınız PSU'nun standartı da ATX. Kasanıza uygundur.