L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #11 laptopdakiamdişlemci dedi: Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Eğer o fiyata düşerse alırım hocam. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bakacağım önümüz cuma inşallah.
laptopdakiamdişlemci dedi: Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com Genişletmek için tıkla... Eğer o fiyata düşerse alırım hocam. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bakacağım önümüz cuma inşallah.
Hasan Kahraman Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 2.242 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Rayzen 5 Cinsiyet Erkek Meslek Market Personeli 5 Kasım 2022 #12 Hououin Kyouma dedi: A320'den farkı yok ama sen bilirsin. Boş yatırım. Genişletmek için tıkla... Ben kullandığım için önerdim anakart bir yatırım değildir. Memnunum öneriniz varsa yapabilirsiniz. İyi sosyaller.
Hououin Kyouma dedi: A320'den farkı yok ama sen bilirsin. Boş yatırım. Genişletmek için tıkla... Ben kullandığım için önerdim anakart bir yatırım değildir. Memnunum öneriniz varsa yapabilirsiniz. İyi sosyaller.
L LehMecun Picopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 329 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2022 #13 Hasan Kahraman dedi: Ben kullandığım için önerdim anakart bir yatırım değildir. Memnunum öneriniz varsa yapabilirsiniz. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam cevabınız için. 582705 dedi: Bu anakart gaming gecesine geliyor sürekli 1.400 Tl'ye kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer o fiyata düşerse alırım hocam. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bakacağım önümüz cuma inşallah.
Hasan Kahraman dedi: Ben kullandığım için önerdim anakart bir yatırım değildir. Memnunum öneriniz varsa yapabilirsiniz. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam cevabınız için. 582705 dedi: Bu anakart gaming gecesine geliyor sürekli 1.400 Tl'ye kadar düşüyor. Genişletmek için tıkla... Eğer o fiyata düşerse alırım hocam. Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bakacağım önümüz cuma inşallah.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.227 Çözümler 86 5 Kasım 2022 #14 Hasan Kahraman dedi: Ben kullandığım için önerdim anakart bir yatırım değildir. Memnunum öneriniz varsa yapabilirsiniz. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Anakart yatırım değil mi? Boşuna insanlar yüksek seviye anakartlar almıyorlar ileride çıkacak işlemcileri rahat takabilmek için. A520 alacağına B550 almak kesinlikle yatırımdır. PCI-e 4.0 SSD'ler PCI-e 4.0 ekran kartları vs. anlamışsındır.
Hasan Kahraman dedi: Ben kullandığım için önerdim anakart bir yatırım değildir. Memnunum öneriniz varsa yapabilirsiniz. İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Anakart yatırım değil mi? Boşuna insanlar yüksek seviye anakartlar almıyorlar ileride çıkacak işlemcileri rahat takabilmek için. A520 alacağına B550 almak kesinlikle yatırımdır. PCI-e 4.0 SSD'ler PCI-e 4.0 ekran kartları vs. anlamışsındır.