1700 TL'ye APU Sistem Toplama

Eki Görüntüle 31340
Eki Görüntüle 31342

Hocam yukardaki normal oyunlarda başabaş sayılabilir ama online oyunlarda İ3-4150 daha performanslı
O zaman İ3 daha mantıklı bir seçim olacaktır, gerçekten ilginç geliyor bana aralarında bu kadar fark olması Alışamadım Intel'in şu küçük rakamlı işlemcilerinin Amd'nin üst seviye denebilecek işlemcilerine yakın veya daha iyi olmasına

Acayip sitelerden acayip karşılaştırmalar veriyorsunuz ya bayılıyorum...
İntel tabanlı şaşırtmalı soru sormayın... Kullanmadığınız sistem hakkında da bilgi vermeyin... Daha hiç bir oyunda Ultra veya Very High ayarlarda benim sistemim zorlanmadı...
Ortalama FPS nasıl hesaplanır onuda inceleyiniz...

AMD anakartlar kaç yıllık. 990FX veya 970A hala PCI-EX 2.0 kullanıyor. USB 3.0 çipsetten kullanamıyorsun. Bizler hala yeni nesil anakart bekliyoruz. Phenom II için üretilen anakartı kullanmaya mahkum oluyoruz...

Hocam, buyrun APU sistemi ikiye katlar ve işlemci soğutucuya gerek yok :
Eki Görüntüle 31332

Monitör bununla değiştirilirse çok daha iyi olur. 21.5" VA2246-LED GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar

Sebebi ise önerdiğiniz monitör sadece vga girişi destekliyor. Alacak kişi büyük ihtimalle dalgalanma yaşayacak ve vga çok eskidi. Önerdiğim monitör ise 1080p ve dvi girişine sahip en ucuz monitördür. Kendim kullanıyorum tavsiye ederim.

23" IPS Panel değer... Bence 20" ilâ 21,5" arası Full HD için küçük... Bana dua edersiniz...

23" IPS Panel değer... Bence 20" ilâ 21,5" arası Full HD için küçük... Bana dua edersiniz...

Evet kardeşim evet. Adam ekran kartını işlemciyi bırakıp o monitöre para ayıracak. Sonuçta oyunları monitör oynatıyor. Hatta az bile 27" önerse idin keşke. Nasıl olsa parayı sen ödemiyorsun.

i3-4130/4150'nin MP performansı FX-6300'den daha kötü, her zaman belirteceğim bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…